Albert Heijn folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 4 *

thumbnail - Albert Heijn-aanbieding -  producten in de aanbieding - uien, avocado, kipfilet, ribeye, runderriblappe, zalm, garnalen, roomboter, room, slagroom, grof zeezout, mosterd, BBQ, bloemenhoning, keukenpapier, keukenrollen. Pagina 4.
4 / 22

* Geldig in alle winkels Albert Heijn

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
BBQ-hits BBQ-hits 3 Côte de boeuf met honingmosterdsaus vlees, vis en vega HOOFDGERECHT Klik hier en zet eenvoudig de ingrediënten van dit gerecht op je boodschappenlijstje op ah.nl of in de AH app. snelle spiesjes Voor de kids Feestje voor kinderen: zelf barbecuebrochette maken. Zoals deze vega worst-groentebrochette met (vegetarische) bratwurst, avocado en cherry tomaten. Klik hier voor het recept. Deze salade zelf maken? Klik hier 4 Lekker lang grillen mooi stuk vlees Gemarineerd en wel, dus meteen op de BBQ! 4 PERS. 40 MIN. 15 MIN. WACHTTIJD 1 kilo côte de boeuf 1 el Chinese 5-kruidenpoeder 1 tl grof zeezout 1 sjalot 25 g ongezouten roomboter 2 el grove mosterd 2 el honing 150 ml slagroom barbecue vleesthermometer 1 Steek de barbecue aan en bereid voor op indirect grillen (alle kolen aan 1 kant). Dep het vlees droog met keukenpapier, wrijf rondom in met de kruidenpoeder en het zeezout. Gril 10 min. boven de kolen, keer halver wege. Steek de thermometer in de zijkant van het vlees zonder het bot te raken. Gaar het vlees met de deksel dicht op het indirecte deel van de barbecue (waar geen kolen liggen) tot een kerntemperatuur van 52 C (medium rare). Dit duurt 30-40 min. Neem van de barbecue en laat afgedekt onder aluminiumfolie 15 min. rusten. 2 Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. 3 Snijd het vlees in plakjes. Serveer met de saus bij de barbecue. BEVAT p.p. 635 kcal • 51 g eiwit • 43 g vet, waarvan 22 g verz. • 10 g koolhydraten, waarvan 9 g suikers • 1.4 g zout • 1 g vezels • Prijs p.p. € 8.40 makkElijk dosEren varkEn Garnalen kip Zalm Vega Gemarineerde varkensspiesjes. AH BBQ Mini brochette, 210 g Met aluminium bakje en al op het barbecuerooster. AH BBQ Garnalenbrochette knoflookmarinade, 165 g Gemarineerde kipfilet met paprika en ui. AH BBQ Kipbrochette gemarineerd, 275 g Gemarineerd. AH BBQ Zalmbrochette, 200 g Vega kipfiletblokjes met satémarinade. AH BBQ Vegetarische kipsatébrochette 156 g 3. 04 4 4. 50 4. 00 5.00 3. 00 Dik uitgesneden ribeye aan het bot. Vol van smaak, zacht van structuur. AH BBQ Côte de Boeuf per stuk Gemaakt van varkensrib. Met veel mals vlees aan het bot, klaar om gegrild te worden. AH BBQ Tomahawk sweet & smokey, per 250 g Zo weet je precies wanneer je BBQ-vlees gaar is. AH Digitale thermometer per stuk 14.99 4.99 6.99** Heerlijke honing in een handige knijpflacon, lekker voor bijvoorbeeld een marinade. Makkelijk te doseren. Bee Easy Wilde-bloemenhoning, 500 g 4.69 *Dit product kun je alleen bestellen op ah.be. **Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.be. 5

Andere folders Albert Heijn

Net binnengekomen folders