Al deze producten zijn beschikbaar in de koeling.
EXCELLENCE
ADD Lasagne
met zeevruchten
aux fruits de mer
mit Meeresfrüchten 350 ge
QATC
3.49
350 g/400 g
forebitn
EXCELLENCE
14* Herfst/Winter 2022
Lasagne ATC
par
fine champag
& CE
fine champagne
Pend 400 g e
forebitn
EXCELLENCE
Tagliatelle
Tagliatelles
EXCELLENCE®
Lasagne of tagliatelle
(350 g: 9.97/kg - 400 g: 8.73/kg)
NN
met champignons entr
x champignons 400 ge
Chip and Tri
EXCELLENCEⓇ
Vispannetje
(26.62/kg)
5.99
225 g
EXCELLENCEⓇ
Krieltjes
(5.62/kg)
2.39
425 g
fine selection
EXCELLENCE
Roomsoep
Velouté
witloo
chicons
2.79
950 ml
950mle
Vispannetje
Cassolette de poisson
EXCELLENCE
met zalm en labeljauw in witte wijnsaus
au saumon et cabillaud à la sauce au vin blanc
ABCDE
Bereidingswijze
De even soorverwarmen op 180 °C. Het schaalte at de
verpakking halen en gedurende 83 10minatm verwarmen
op 180
Conseil de préparation
Préchauffer le four à 180°C. Enlever la banquette de
Temballage et réchauffer pendant 8à 10 minutes à 180°C
Goldbeware +4
Nettogewicht/Poids.net
225 g
Ungeopend, trup
Verpakt onder beschermende se
No openen direct consu
Aconsener au frais à 14
Non ouvert, à comer jusqu'au:vor impression
Conditionné sous atmosphère protectie
Apels puertas
G105-7700
ΠΟΝΤΊΤΟΧ
spesif
fine selection
EXCELLENCE
Krieltjes
Grenailles
Kartöffelchen
In de schil, met rozemarijn en
zeezout Avec peau, au romarin
et sel de mer Mit Schale, mit
Rosmarin und Meersalz
NUTRI-SCORE
ABCDE
EXCELLENCE®
Roomsoep
(2.94/1)
EXCELLENCE
Roomsoep
Velouté
pompoent
potiron
950 le
EXCELLENCE
Roomsoep
Velouté
boschampignons
champignons des bois 950mle
We verkopen deze artikelen tijdelijk en zolang de voorraad strekt.
Mochten ze ondanks zorgvuldige planning te snel uitverkocht zijn, vragen we hiervoor je begrip.