ALDI folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 16 *

thumbnail - ALDI-aanbieding -  producten in de aanbieding - brood, waterkers, soep, ham, serranoham, prosecco, kom, tafel. Pagina 16.
16 / 42

* Geldig in volgende winkels ALDI

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Roomsoep met serranoham 4 personen 20 minuten 1 l roomsoep EXCELLENCE® • 4 plakjes serranoham Gran Reserva EXCELLENCE® • 2 el biobieslook • 100 ml room MELRO® • een snuifje peper en zout PORTLAND® • 1 el premium boter met Atlantisch zeezout EXCELLENCE® • 2 sneetjes vers wit Zweeds brood Bak de plakjes serranoham krokant in een droge koekenpan. Breek vervolgens in stukken. Verwarm de soep zoals vermeld staat op de verpakking. Snijd het brood in blokjes en bak goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout. Serveer de soep en voeg de krokante serranoham, broodcroutons en bieslook toe als garnituur. Werk af met enkele druppels room. Gebakken sint-jakobsnoten met proseccoschuim en waterkers 4 personen 20 minuten 50 ml Prosecco Superiore DOCG Asolo Millesimato 'Grande Alberone' • 40 g premium boter met Atlantisch zeezout EXCELLENCE® • 2 stronkjes miniwitloof • 2 bio-eieren MAMIE POULE BIO® • 1 el honing HONEYSUN® • 15 g waterkers • 12 sint-jakobsnoten EXCELLENCE® Snijd de onderkant van de witloofstronkjes af. Snijd het witloof in de lengte in zo dun mogelijke reepjes. Splits de eieren in eidooiers en eiwit. Doe de eidooiers met de honing in een hittebestendige kom. Klop het mengsel luchtig met een garde. Kruid de sint-jakobsnoten met peper en zout. Verhit de gezouten boter in een koekenpan en bak de sint-jakobsnoten gaar in 4 minuten. Keer ze halverwege om. Neem de pan van het vuur. Zet de kom met het eimengsel in een pot met een laagje kokend water. Zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt. Klop met de garde het eimengsel warm en schenk de prosecco er in een dunne straal bij. Blijf kloppen tot er een gebonden, schuimige saus ontstaat. Verdeel het witloof en de waterkers over de borden. Leg de sint-jakobsnoten ernaast en verdeel het proseccoschuim aan tafel over de sintjakobsnoten en de groenten. 16 Herfst/Winter 2022 Ontdek deze recepten op

Andere folders ALDI

Net binnengekomen folders