ALDI folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 30 *

thumbnail - ALDI-aanbieding -  producten in de aanbieding - bessen, granaatappel, kaki, mango, bosbessen, kaas, roomkaas, yoghurt, griekse yoghurt, melk, slagroom, Speculoos, chocolade, pure chocolade, Spekulatius, poedersuiker, granaatappelpitjes, citroensap, crèmelikeur, kerstboom. Pagina 30.
30 / 42

* Geldig in volgende winkels ALDI

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Kerstpannenkoekjes met crèmelikeur en vers fruit 4 personen 30 minuten 50 ml crèmelikeur SILVERSTONE® • 50 g pure chocolade CHÂTEAU® • 1 granaatappel • 150 g blauwe bessen • 1 mango • 30 g pistachenoten TRADER JOE'S® • 200 g tarwebloem ALBONA® • 3 bio-eieren MAMIE POULE BIO® • 400 ml halfvolle melk MILSA® • 1 zakje vanillinesuiker MOUNTAIN® • 1 toefje slagroom MELRO® • 60 g poedersuiker MOUNTAIN® • 30 g artisanale zachte boter MARC GUISELIN® • een snuifje zout PORTLAND® Klop de bio-eieren luchtig met de poedersuiker, de vanillinesuiker en een snuifje zout. Zeef er de tarwebloem bij en meng goed door elkaar. Voeg de halfvolle melk toe en klop tot een glad beslag. Smelt wat boter in een pan met antiaanbaklaag en bak pannenkoeken van het beslag. Breek de chocolade in stukjes, giet er de crèmelikeur bij en laat au bain-marie of in de microgolfoven smelten. Roer goed door en schep de chocolade dan in een spuitzakje met fijne mond. Hak de pistachenoten fijn. Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Snij het vruchtvlees van de mango in plakken van 0,5 cm dik. Steek er met een uitsteekvorm kleine sterren uit. Vouw een pannenkoek eerst dubbel. Spuit wat slagroom op de ene helft van de pannenkoek en verdeel er wat blauwe bessen over. Vouw nog eens dubbel, tot een driehoek. Leg zo drie gelijkaardige pannenkoeken half op elkaar, als een kerstboom, op een bord. Herhaal zo drie keer. Maak met de chocoladesaus slingers over de kerstoom en werk verder af met de granaatappelpitjes, mangosterren en pistachenoten. Strooi er eventueel nog wat poedersuiker over. Kaastaart in een glaasje met compote van kaki 4 personen 1 uur + 2 uur opstijven 100 g speculoos GALA® • 40 g halfvolle boter MARC GUISELIN® • 200 g roomkaas VALBLANC® • 3 eetlepels citroensap • 160 g griekse yoghurt • 40 g poedersuiker MOUNTAIN® • 4 kaki's • 1 zakje vanillinesuiker MOUNTAIN® De glaasjes Verkruimel de speculoos heel fijn en meng met de gesmolten boter. Verdeel over de glaasjes en zet in de koelkast. Klop de roomkaas los met een garde. Meng de kaas met 2 eetlepels citroensap, de yoghurt en de poedersuiker. Verdeel het mengsel met een lepel/spuitzak over de speculoos. Laat een 2-tal uur opstijven in de koelkast. De compote van kaki Schil de kaki’s en snijd ze in stukjes. Doe het fruit in een steelplan en meng met de vanillinesuiker, 1 el citroensap en een scheutje water. Laat het geheel 20 à 30 minuten pruttelen en pureer met een staafmixer. De afwerking Werk de glaasjes af met een beetje compote van kaki en 1/8 van een kaki. 30 Herfst/Winter 2022

Andere folders ALDI

Net binnengekomen folders