Alvo folder - 13/01 - 26/01/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 12 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 13/01/2021 - 26/01/2021 -  producten in de aanbieding - prei, spitskool, tijm, tomatenpassata, tomatensaus, uien, witte kool, olijfolie, olijven, broccoli. Pagina 12.
12 / 21

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
AANBIEDINGEN GELDIG VAN 13-01 T.E.M 19-01-2021 AANBIEDINGEN GELDIG VAN 20-01 T.E.M 26-01-2021 Groenten RAUWKOST WITTE KOOL 200 g BROCCOLI 0, 0,89 79 4,45/kg /stuk CHINESE WOKGROENTEN PAPRIKAMIX 300 g 500 g rood, geel en groen 1,45 1,49 4,83/kg 2,98/kg SOEPPAKKET groene selder, ajuin, wortelen en prei SPITSKOOL 3,79 1,49 /stuk Recept GEVULDE SPITSKOOL Ingrediënten (voor 4 personen) • 1 ui • 80 g zwarte olijven • 1 el olijfolie • 1 spitskool • 500 ml tomatenpassata • 500 g gemengd gehakt • tijm • peper en zout Bereiding • Verwarm de oven voor op 180 °C. • Snipper de ui fijn. • Hak de olijven grof. • Breng een pot gezouten water aan de kook. • Verhit de olijfolie in een pan en voeg de helft van de fijngesneden ui toe. Laat kort stoven. • Maak de bladeren van de spitskool los. Reken 4 bladeren per persoon. • Blancheer ze 2 minuten in het kokende water. Laat uitlekken en dep droog. • Voeg de passata toe aan de gestoofde ui. Breng aan de kook en laat zachtjes pruttelen. • Meng het gehakt met de rest van de ui, de tijm en de grof gehakte olijven. Breng op smaak met peper en zout. • Snij de spitskoolbladeren in de lengte in twee en verwijder de nerf. Leg de helften dwars op elkaar. Leg in het midden een schep van het gehaktmengsel. Vouw dicht. • Schep de tomatensaus in een ovenschaal en leg de spitskoolpakketjes erop. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders