AANBIEDINGEN GELDIG VAN 27-01 T.E.M 02-02-2021
Vakmanschap, dat proef je
!
KIPPENSCHNITZEL
9,50
CHATEAUBRIAND
rund
/kg
16,90
/kg
BLINDE VINKEN
VARKENSMIGNONETTE
3+1
9,
GRATIS
90
/kg
AANBIEDINGEN GELDIG VAN 03-02 T.E.M 09-02-2021
CORDON BLEU
10,90
/kg
VARKENSSTOOFVLEES
met been
/kg
3+1
5,90
GRATIS
/kg
Recept
5,90
KIPPENBOOMSTAMMETJES
RUNDSSOEPVLEES
ZELF BOUILLON MAKEN?
Een goede bouillon is de perfecte basis voor
smaakvolle sauzen en soepen.
Ingrediënten
Bereiding
• 1 stuk rundssoepvlees met been
• 500 g soepgroenten
• 1 sjalot, gepeld
en fijngesnipperd
• tijm
• 2 blaadjes laurier
• 2 kruidnagels
• 3 takjes peterselie
• peper en zout
• Leg het soepvlees, de groenten,
de kruiden en de peterselie in
2 liter koud water.
• Breng langzaam aan de kook.
• Laat 2 à 3 uur op een zacht vuur
koken.
• Verwijder het vliesje aan de rand
van de kookpot.
• Zeef de bouillon en verwijder
het bovendrijvend vet.
Bouillon kan probleemloos worden bewaard in de diepvriezer.
Ingevroren porties van 1/4 l zijn bijzonder handig om bij latere
bereidingen te gebruiken.
TIP
KORSTJES
Flodor
natuur, look of
fijne kruiden
75 g, salade
fijne kruiden 70 g
2e VOOR
1/2 PRIJS*
*VERREKEND ALS 25% KORTING AAN DE KASSA
AANBIEDINGEN VERS VLEES GELDIG IN DE ALVO-VESTIGINGEN MET EEN AFDELING VERS VLEES.
rund