Alvo folder - 01/01 - 01/02/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 22 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 01/01/2021 - 01/02/2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, citroensap, croutons, ham, kaas, knoflook, macaroni, mayonaise, paprikapoeder, rode paprika, stokbrood, teentjes, zalm, peterselie, olijfolie, groentebouillon, geraspte kaas, gerookte zalm, gedroogde ham, gehaktballetjes, chorizo. Pagina 22.
22 / 77

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
SPAANSE OMELET Cover recept MET GEBAKKEN AARDAPPELEN 4 • • • • • • • • • • • • • 30’ makkelijk 2 uien, in ringen gesneden 1 rode paprika, in reepjes olijfolie ± 4 gekookte aardappelen, in blokjes gesneden 2 teentjes knoflook een paar gekookte groene boontjes enkele plakjes gedroogde ham en/of chorizo peper en zout Vervang paprikapoeder de ham door 12 eieren een kopje diepvrieserwten gerookte zalm. een kopje fijngesneden peterselie een handje kerstomaten, gehalveerd 1 I Zet een grote braadpan op het vuur. Fruit de uien en de paprikareepjes in olijfolie. Roer voortdurend. Voeg de gekookte aardappelen toe en laat ze eveneens meebakken. 2 I Voeg de knoflook, de gekookte boontjes, de erwten en de ham toe. Breng alles op smaak met peper, zout en paprikapoeder. 3 I Kluts de eieren in een kom en giet in de pan. 4 I Leg de kerstomaten erbovenop. 5 I Zet het vuur lager en dek de pan af met een deksel of folie. Laat zachtjes garen tot de eieren zijn gestold. Wat doe je nog meer met… RESTJES GEKOOKTE AARDAPPELEN? VERSCHILLENDE RESTJES CHARCUTERIE? • Verwerk ze in een Griekse moussaka. • Maak vleessalade met wat mayonaise en fijngesneden augurkjes. • Werk een stoofpotje af met een laagje aardappelplakjes en geraspte kaas. Zet onder de grill. • Maak een aardappelsalade met olijfolie, citroensap en veel verse kruiden. Lekker bij vis. VERSCHILLENDE RESTJES GROENTEN? • Maak een groentebouillon en gebruik deze als basis voor soep. • Maak een gezond sapje met de blender of sapcentrifuge. • Hak alle groenten fijn en meng ze met gehakt: gezonde gehaktballetjes! 22 • Macaroni met kaassaus en … verschillende vleesjes. • Beleg stokbrood met verschillende soorten charcuterie en maak een geweldige smos. VERSCHILLENDE RESTJES KAAS? • Een croque-monsieur deluxe. • Een gastronomische kaassaus waarin je alle kazen samensmelt. • Croutons voor in de soep, met een dikke laag gesmolten kaas.

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders