10
p.
33
p.
14
p.
AN
VIS V
JA A R
HET
2020
KOKEN OP DE BAKPLAAT
P. 06-09 Geen zin in een grote afwas met
drie kookpotten? Dan doen we vandaag alles lekker
makkelijk op één bakplaat. Oven in en … smullen maar.
BAKKEN ZONDER
SCHULDGEVOEL
P. 10-13 Zoet hoeft niet altijd ‘zondig’ te zijn.
Het kan ook best zonder massa’s suiker, bloem
en boter.
DE PLADIJSFACTOR
P. 14-17 Zin in een stukje vis? Kies dan voor
deze topper van bij ons: de overheerlijke pladijs.
HET LEUKSTE INGREDIËNT?
RESTJES!
P. 18-22 Wij geven je inspiratie om
deze kostbare overschotten te transformeren
tot een volledig nieuw gerecht.
KAAS EN WIJN
P. 24-29 Iedereen weet dat kaas en wijn een
hemelse combinatie vormen. Er gaat dan ook niets
boven een goed glaasje wijn bij een kaasgerecht!
4