ARTISJOK I SLAATJES
SALADE MET SPRUITEN
POMPOEN, BABYSPINAZIE EN PECANNOTEN
4
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
30’
makkelijk
een kopje quinoa
boter
500 g spruiten, gehalveerd
olijfolie + extra
250 g pompoen, in blokjes
een granaatappel
100 g babyspinazie
een handje pecannoten
sap van 1 limoen
peper en zout
1 I Bereid de quinoa zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.
2 I Verhit de boter in een grote braadpan en bak hierin de spruiten.
3 I Doe hetzelfde met de pompoen, maar dan in olijfolie.
4 I Haal de pitjes uit de granaatappel.
5 I Meng de spruiten en de pompoen met de quinoa en de babyspinazie.
6 I Werk af met de pecannoten en de granaatappelpitten.
7 I Bedruppel met extra olijfolie en limoensap.
8 I Breng op smaak met peper en zout.
Vinaigrettetips!
Ontdek ze op de
volgende pagina.
JANUARI - FEBRUARI 2021 I 33