Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 35 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 35 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 35 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 1.2.2021 -  producten in de aanbieding - appel, arachideolie, avocado, azijn, babyspinazie, citroensap, hazelnoten, honing, kaas, knoflook, limoen, mayonaise, mosterd, parmezaanse kaas, rijstazijn, yoghurt, olijfolie, granaatappel, groentebouillonblokje, gember. Pagina 35.
1 ... 35 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 1.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I SLAATJES SALADE MET BLOEDSINAASAPPEL, Lekker met gegrilde scampi’s. QUINOA EN LENTEGROENTEN 4 • • • • • • • • • • 30’ makkelijk 1 I Bereid de quinoa in bouillon, zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. 2 kopjes quinoa 1 groentebouillonblokje 1 bloedsinaasappel 1 granaatappel een paar handjes babyspinazie 1 avocado een handje hazelnoten sap van 2 limoenen olijfolie peper en zout 2 I Schil de bloedsinaasappel en snij in partjes. 3 I Haal de pitjes uit de granaatappel. 4 I Snij de avocado in blokjes. 5 I Maal de hazelnoten grof. 6 I Meng alle ingrediënten en breng ze op smaak met limoensap, olijfolie, peper en zout. De beste vinaigrettes De klassieke formule om vinaigrette te maken is één deel zuren (azijn of citroensap) en drie delen olie. Maar eigentijdse chefs verkiezen een minder vette vinaigrette en hebben de verhoudingen aangepast. Zo krijg je een frissere mix van één deel zuren en twee delen vet. Experimenteer met diverse ingrediënten, want je hoeft je niet te beperken tot olie, azijn of citroensap. + 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap + sap van 1 limoen + 2 theelepels harissa (of een andere pikante saus) 2 eetlepels olijfolie + OF 2 eetlepels mayonaise + 1 eetlepel rijstazijn 1 theelepel mosterd + 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas OF PROBEER DEZE COMBINATIES EENS! 2 eetlepels yoghurt + + 1 eetlepel honing 1 eetlepel ciderazijn (van appel) OF + 1 teentje geraspte knoflook 2 eetlepels arachideolie + 1 eetlepel citroensap + 1 theelepel geraspte gember OF JANUARI - FEBRUARI 2021 I 35

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties