Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 37 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 37 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 37 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 1.2.2021 -  producten in de aanbieding - bakplaat, jeneverbessen, kaas, parmezaanse kaas, pizzadeeg, rozemarijn, salami, venkel, olijfolie. Pagina 37.
1 ... 37 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 1.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I TOURNÉE MINÉRALE GIN-TONIC MET ROZEMARIJN, LAURIER & JENEVERBESSEN 1 • • • • • • 5’ makkelijk ijsblokjes een tak rozemarijn een laurierblad (liefst vers) een theelepel jeneverbessen 1 flesje Gordon Gin & Tonic Lime 0 % een reepje sinaasappelschil 1 I Vul een groot cocktailglas met ijsblokjes. 2 I Voeg de rozemarijn en het laurierblad toe. 3 I Roer met een lepel, zodat de kruiden gekneusd raken. Zo geven ze hun natuurlijke olie (en aroma) beter vrij. 4 I Voeg de jeneverbessen toe en overgiet met het flesje Gordon Gin & Tonic. 5 I Werk af met de sinaasappelschil. E HAPJ IJ? ERB MINIPIZZA’S MET KRUIDIGE ITALIAANSE SMAKEN 16 • • • • • • Deze pizza met een superlekkere Italiaanse touch, maar zonder tomaten, is de perfecte begeleider van de alcoholvrije gin-tonic met rozemarijn, laurier en jeneverbessen. 30’ makkelijk 1 rol pizzadeeg 250 g ricotta olijfolie een takje rozemarijn, fijngesneden Italiaanse salami met venkel, fijngesneden 50 g geraspte Parmezaanse kaas 1 I Snij met een uitsteekvorm of een klein glas zestien rondjes uit het pizzadeeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk rondje met een beetje ricotta en bedruppel met olijfolie. Bestrooi met de rozemarijn, beleg vervolgens met de salami en werk af met de parmezaan. 2 I Zet de rondjes ± 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven. 3 I Serveer bij de alcoholvrije gin-tonic. JANUARI - FEBRUARI 2021 I 37

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties