Alvo folder - 01/01 - 01/02/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 51 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 01/01/2021 - 01/02/2021 -  producten in de aanbieding - balsamicoazijn, bladerdeeg, hazelnoten, rijst, prei, room, uien, waterkers, olijfolie, nootmuskaat. Pagina 51.
51 / 77

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ARTISJOK I WEEKMENU M AG UICHE D N AA ET Q LL GEZE IG M QUICHE MET PREI, GEKARAMELLISEERDE UI, HAZELNOTEN EN GEITENKAAS 4 • • • • • • • >1u 2 I Snij de prei in fijne ringen en was deze grondig. Roerbak in wat boter totdat de prei is geslonken. Zet apart. 3 I Schil de uien en snij ze in ringen. Bak ze traag in boter totdat ze mooi beginnen te kleuren. Blus met de balsamicoazijn en laat deze inkoken. 4 I Verdeel de prei en de uien over het deeg. makkelijk 1 pak bladerdeeg 4 stengels prei boter 4 uien een scheut balsamicoazijn een handje hazelnoten, grofgesneden een rolletje geitenkaas 1 I Bekleed een beboterde taartvorm (of vier kleine vormen) met het bladerdeeg. Dek af met bakpapier en giet er een bodem bakparels (of gedroogde bonen, rijst, …) in. Zet 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven. Verwijder het bakpapier met de bakparels. 5 I Bestrooi met de hazelnoten en verdeel hierover plakjes geitenkaas. • • • • • • • 2 dl room 6 eieren peper en zout nootmuskaat 2 pakjes waterkers olijfolie ciderazijn 6 I Klop in een kom de room met de eieren los. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Giet in de vorm. 7 I Zet in de voorverwarmde oven en laat ± 45 minuten garen. Check de gaartijd na 30 minuten als je kleinere vormen gebruikt. 8 I Serveer met een slaatje van waterkers, olijfolie en ciderazijn. JANUARI - FEBRUARI 2021 I 51

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders