Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 52 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 52 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 52 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 1.2.2021 -  producten in de aanbieding - blik, boerenkool, kippenbouillon, knoflook, provençaalse kruiden, rodekool, rookworst, spruitjes, stokbrood, teentjes, witte bonen. Pagina 52.
1 ... 52 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 1.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

D A G N KO S T D S IN OERE B MAALTIJDSOEP MET SAVOOIKOOL EN ROOKWORST 4 • • • • • • • • • • • 1u Een echte winterklassieker: een stevige maaltijdsoep met savooikool en plakjes rookworst. makkelijk 1 kleine savooikool 2 uien, fijngesneden boter 100 g fijngesneden pancetta 400 g voorgesneden soepgroenten 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1,5 liter kippenbouillon 1 eetlepel Provençaalse kruiden 1 blik witte bonen 2 rookworsten peper en zout Geen fan van witte bonen? Voeg dan blokjes aardappel toe aan de soep. 1 I Verwijder de buitenste bladeren van de savooikool, totdat je aan de lichtgroene bladeren komt. Verwijder de harde kern en snij de kool in reepjes. 2 I Fruit de fijngesneden uien in een flinke klont boter. Voeg de savooikool toe en laat mooi karamelliseren (de blaadjes mogen lichtbruin kleuren). 3 I Voeg de pancetta en de soepgroenten toe. Laat even meebakken. Voeg de knoflook toe. Overgiet met de kippenbouillon en breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden. 4 I Laat 30 minuten sudderen. 5 I Laat de bonen uitlekken. 6 I Snij de rookworsten in plakjes. 7 I Voeg de bonen en de stukjes rookworst toe aan de soep. 8 I Serveer met stokbrood. ? M IS O OND R Kolen zijn typische wintergroenten. Er wordt zelfs beweerd dat spruitjes, wittekool, Z A E A G W O groenekool, savooikool, boerenkool en rodekool pas lekker zijn als ze eerst bevroren zijn Z L KO O geweest. Kolen hebben echter last van een ‘reputatie’: vaak wordt gedacht dat zodra er kool in een gerecht is verwerkt, het zwaar en vet is. Maar het tegendeel is waar. Kolen zijn bijzonder caloriearm én supergezond. Ze bevatten veel vitamine B1, B2 en B6, vitamine A, vitamine C, vitamine K en foliumzuur. Daarnaast zijn kolen rijk aan stoffen die ons lichaam beschermen tegen vrije radicalen en andere schadelijke stoffen. Wist je trouwens dat je bijna alle koolsoorten ook rauw kunt eten? Bewaar kolen het liefst in hun geheel, ongesneden, in de groentelade van de koelkast. 52

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties