Geen pizza zonder
knapperige bodem.
En je maakt ‘m van
groenten!
WO
AG E
D
S
EN
OND
GEZ
G RO
PIZZ
ENTE
A’ S
BLOEMKOOLPIZZA
MET LEKKER VEEL VLEES
4
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
54
20’
makkelijk
4 bloemkoolpizza’s (kant-en-klaar)
400 ml tomatensaus (kant-en-klaar)
2 teentjes knoflook
een handje verse basilicum, in stukjes gescheurd
1 eetlepel oregano
1 chorizoworst, in dunne plakjes
200 g gerookt ontbijtspek, in reepjes gesneden
4 plakjes beenham, in stukjes gescheurd
een handje olijven
200 g gemalen mozzarella
olijfolie
100 g rucola
peper en zout
1 I Verwarm de oven voor op 220 °C.
2 I Haal de bloemkoolpizza’s uit de verpakking. Bestrijk ze lichtjes met de
tomatensaus. Beleg met knoflook, basilicum en oregano. Breng op smaak
met peper en zout.
3 I Beleg vervolgens met de chorizo, het
ontbijtspek en de beenham. Werk af
met olijven. Bestrooi met de mozzarella
en bedruppel met olijfolie.
4 I Zet elke pizza ± 12 minuten in de oven.
5 I Garneer met de rucola.
Groentepizza
is verkrijgbaar in
verschillende
smaken.