Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 60 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 60 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 60 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 1.2.2021 -  producten in de aanbieding - avocado, blik, cheddar, knoflook, koriander, limoen, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rundergehakt, teentjes, ui, olijfolie. Pagina 60.
1 ... 60 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 1.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

G EESTJE A D R SF Z ATE MEXIC AAN MEXICAANSE GEVULDE PAPRIKA’S MET GUACAMOLE & SALSA 4 • • • • • • • • • • • • • • 1u makkelijk 4 rode paprika’s 2 rode uien, fijngesneden olijfolie 500 g rundergehakt 2 eetlepels Mexicaanse kruiden (kanten-klaar) of een mengeling van komijn-, koriander- en paprikapoeder 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blik rode bonen, uitgelekt enkele jalapeñopepers een bosje koriander, fijngesneden 200 g cheddarkaas, in sneetjes 2 avocado’s 2 limoenen peper en zout 4 tomaten 1 I Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Fruit een van de fijngesneden rode uien in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak het korrelig. Breng op smaak met de Mexicaanse kruiden en de knoflook. Laat deze even meebakken. 2 I Voeg de rode bonen toe. Haal van het vuur en werk af met de jalapeñopepers en de koriander. Vul de paprika’s op met dit mengsel. Dek af met de cheddar. 3 I Zet de paprika’s 30 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven. 4 I Maak guacamole en salsa. Plet het vruchtvlees van de avocado’s en voeg het sap van één limoen toe. Breng op smaak met peper en zout. 5 I Snij de tomaten in kleine blokjes. Voeg de andere fijngesneden rode ui en het sap van de andere limoen toe. Breng op smaak met peper en zout. 6 I Serveer de gevulde paprika’s met een beetje guacamole en salsa. 60 tort illa’s Serveer met gegrilde of na chochips .

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties