NEW
Een grote pot voor
al jouw creaties!
CHiApUdDiNG
mET nATUuRYOgHURt, PeER
eN SpECUlAASgRANoLA
INGrEDIËNTEn (VOoR 2 PERs.):
•
•
•
•
200g Danone volle natuuryoghurt
30g chiazaad
1/2 peer
2 speculaaskoekjes
VOOR DE GRANOLA:
4 el. havervlokken
1 el. pompoenpitten
2 el. pecannoten
1 el. perenstroop, speculaaskruiden
en plantaardige olie
• 1/2 peer
• 2 speculaaskoekjes
•
•
•
•
BEReIDInG
Meng het chiazaad onder de yoghurt en roer goed tot alle
zaadjes mooi verspreid zitten. Zet in de frigo gedurende 30min.
Meng de havervlokken, pompoenpitten, pecannoten,
perenstroop, speculaaskruiden en de olie in een mengkom stevig
door mekaar. Stort het geheel uit op een met bakpapier
bekleedde bakplaat en schuif in de oven gedurende 20min op
180°C. Neem 2 kommetjes: haal de chiapudding uit de koelkast
en verdeel. Snijd de peer in plakjes en verdeel over de
kommetjes. Haal de granola erbij en strooi over de chiapudding.
Werk tot slot af met wat verbrokkelde speculaas.
•
•
•
Deel jullie recepten
@danonebelgium