Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 69 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 1.2.2021 - pagina 69 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 69 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 1.2.2021 -  producten in de aanbieding - citroen, kast, keukenpapier, limoen, moët & chandon, potje, suiker, bruine. Pagina 69.
1 ... 69 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 1.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I SOS KITCHEN Onlangs maakte ik nog eens pannenkoeken. Ik eet ze het liefst met bruine suiker. Maar toen ik het pak Als ik eieren breek in een kom, gebeurt het vaak dat er een stukje eierschaal meekomt. Helaas krijg ik dat er bijna nooit uit. Is er een trucje om de eierschaal makkelijk te verwijderen? uit de kast haalde, was het één grote klont suiker geworden. Hoe kun je dit vermijden? Ik heb graag suiker die ik kan scheppen met een lepel. Bieke uit Gent Marcel uit Lint Alvo-team: Er zijn twee manieren om dit op te lossen. Bij de eerste manier maak je je vinger nat en probeer je zo om de eierschaal eruit te halen. Het stukje schaal zal immers aan je vinger blijven kleven. Als je niet graag met je vinger in de rauwe eiermassa zit, kun je ook proberen met een stukje eierschaal dat je als lepeltje gebruikt. Meestal lukt het op deze manier ook. Alvo-team: Als je bruine suiker koopt, schep deze dan meteen in een luchtdichte container (bv. een plastic doos met een goed afsluitend deksel). Voeg een stukje sinaasappelschil toe en je zult zien dat de suiker zacht blijft. Als de suiker al geklonterd is, kun je dit oplossen door een potje suiker kort in de microgolfoven te zetten met een glaasje water ernaast. Ik hou ervan om zelf bouillon te maken. Maar het is zo moeilijk om het vet te verwijderen dat na een tijdje aan het oppervlak komt drijven. Hoe doen jullie dat? Livia uit Berchem bruine suiker SOS kitchen Alvo-team: Zorg ervoor dat het vet stolt. Dat doe je door enkele ijsblokjes in een stukje keukenpapier te wikkelen en daarmee over het oppervlak van de bouillon te gaan. Je zult zien dat de druppeltjes vet meteen hard worden, zodat je ze makkelijk kunt opscheppen met een lepel. Let wel, dit lukt enkel als de bouillon al een beetje is afgekoeld en niet als hij nog volop staat te pruttelen op het vuur. HELP Wil jij ook een vraag stellen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Zit jij met een prangende keukenvraag? Stel ze aan het team van Artisjok! Het gebeurt vaak dat ik voor een recept een limoen of citroen moet uitpersen en dat er eigenlijk niet veel sap uitkomt. Moet ik citrusvruchten misschien langer laten rijpen? Kirsten uit Kontich Alvo-team: Het is inderdaad mogelijk dat een citrusvrucht niet zo sappig is. Bewaar citrusvruchten voortaan in de koelkast en leg ze net voor gebruik vijftien seconden in de microgolf. Daarna rol je ze nog eens goed over het aanrecht, terwijl je er met je handpalm op drukt. Wedden dat je de volgende keer véél meer sap hebt? JANUARI - FEBRUARI 2021 I 69 !

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties