Alvo folder - 01/01 - 01/02/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 73 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 01/01/2021 - 01/02/2021 -  producten in de aanbieding - ham, pepperoni, salami, tomatenpuree, tomatensaus, pizza. Pagina 73.
73 / 77

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
ARTISJOK I BEDRIJFSBEZOEK Bedrijfsleider Eric Taelemans (56) was vijftien jaar lang directeur van diverse bedrijven in de voedingssector, toen hij zes jaar geleden een klein, Italiaans familiebedrijf overnam in Maasmechelen. Taelemans is een man van het goede leven die dol is op de Italiaanse keuken. Hij is terecht fier op de uitmuntende kwaliteit die hij met zijn producten kan leveren. Pizza 4 seizoenen Pizza verd ura ALVO KIEST OM SAMEN TE WERKEN MET DEZE FABRIKANT, NIET ALLEEN VOOR DE LEKKERE PIZZA’S MAAR VOORAL OOK OMWILLE VAN DE AMBACHTELIJKE AANPAK. WIE HIER BINNENSTAPT, VOELT DE PASSIE VOOR HEERLIJKE ITALIAANSE BEREIDINGEN. Het bedrijf is opgericht door Italiaanse inwijkelingen die een nieuw leven begonnen in Limburg. Ze zijn altijd trouw gebleven aan de principes van de Italiaanse keuken: goede ingrediënten en geen short cuts op het vlak van smaak en bereidingswijze. Het zijn duidelijk gerechten met een geschiedenis en met een ziel. De recepten zijn om die reden onveranderd gebleven. In de keuken staat nog steeds dezelfde Italiaanse dame die al jarenlang dezelfde familiegerechten bereidt. Ze is in de vijftig, maar als een robuuste, Italiaanse mama roert ze nog steeds in de potten. Ja, je leest het goed. Hier wordt effectief in de potten geroerd. Met veel zorg en aandacht. De sauzen worden gemaakt zoals de mensen het thuis zelf zouden doen als ze daar de tijd voor hadden: sauzen koken zelfs twee uur in. Daardoor krijgen ze een heel intense smaak. ALVO HEEFT 9 VERSCHILLENDE PIZZA’S IN HET ASSORTIMENT. KLEIN, GROOT, MET BASIC TOPPINGS OF ALL THE WAY: ALLEMAAL LEKKER! DE PIZZA’S VAN BALDASSARI ZIJN IDEAAL VOOR WIE HOUDT VAN EEN RIJKELIJKE VARIANT. De pizza’s wegen gemiddeld 100 g meer dan andere, vergelijkbare pizza’s. Bij een pizza pepperoni liggen er bijvoorbeeld echt wel vier grote sneden salami op. Op een pizza met ham liggen geen hamsnippers, maar echte plakken ham. Voor de basis gebruiken ze géén koude, ongekookte tomatenpuree, maar een ingekookte échte tomatensaus. Dat proef je. Ook de pizzabodems zelf zijn opvallend lekker. Voordat de saus erop komt, worden ze besproeid met olie, zodat ze tijdens het afbakken lekker krokant worden. Zo krijg je die typische luchtbellen in het deeg, net zoals bij de pizzeria. BALDASSARI EN ALVO IS EEN UITSTEKENDE MATCH. JANUARI - FEBRUARI 2021 I 73

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders