Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 10.2.2021 - 23.2.2021 - pagina 11 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 10.2.2021 - 23.2.2021 - pagina 11 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 11 ... 21
Alvo-aanbieding - 10.2.2021 - 23.2.2021 -  producten in de aanbieding - appel, druiven, kruidnagels, messen, rodekool, suiker. Pagina 11.
1 ... 11 ... 21

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 10.2.2021 tot en met 23.2.2021. We hebben 20 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 20. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

AANBIEDINGEN GELDIG VAN 10-02 T.E.M 16-02-2021 COURGETTESPAGHETTI WITTE SELDER 200 g 2,75 1,25 13,75/kg /stuk WITTE DRUIVEN pitloos TROSTOMATEN 500 g 1,99 1,99 /kg 3,98/kg AANBIEDINGEN GELDIG VAN 17-02 T.E.M 23-02-2021 BRUSSELSE SPRUITEN BLOEMKOOLROOSJES 2,49 300 g /kg 2,35 7,83/kg RODEKOOL 1,25 /stuk Recept APPELEN BOSKOOP 1,25 /kg RODEKOOL MET BOSKOOP Ingrediënten Bereiding • 1 rodekool • 4 kruidnagels • 1 sjalot • 1 kg Boskoop • 1 sneetje peperkoek • 250 ml water • suiker • Verwijder de buitenste bladeren van de kool. Snij de kool met een groot mes in 4 delen. Verwijder de witte hoofdnerf. Snij elke stuk kool in reepjes. • Steek de kruidnagels in de sjalot. • Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in blokjes. • Snij de peperkoek in blokjes. • Doe de rodekool met de sjalot in een grote kookpot. Giet het water erbij. Breng aan de kook. Laat op een zacht vuur onder deksel stoven. • Voeg na 10 minuten de appel en de peperkoek toe. • Roer regelmatig goed om. Laat nog 20 minuten stoven tot de rodekool zacht is. • Verwijder de sjalot en de kruidnagels. • Breng op smaak met suiker.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties