Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 11 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 11 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 11 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 28.2.2021 -  producten in de aanbieding - avocado, bakplaat, biet, bloem, chocolade, melk, peer, rietsuiker, rode biet, tijm, yoghurt, olijfolie, griekse yoghurt, amandelpoeder, ahornsiroop. Pagina 11.
1 ... 11 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I DOSSIER: BAKKEN AMANDELTAARTJES MET PEER 4 Serve Griek er met s e y og hu r • • • • • • • • • t. 40’ makkelijk 120 g amandelpoeder 100 g amandelschilfers 2 eiwitten 50 g rietsuiker 1 grote peer een beetje ahornsiroop enkele eetlepels Griekse yoghurt verse tijm geraspte citroenschil 1 I Meng het amandelpoeder met de amandelschilfers, de eiwitten en de rietsuiker tot een stevig deegje. 2 I Verdeel in vier stukken. 3 I Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de stukken daarop. Druk ze plat, in een rondje van ± 10 cm. 4 I Snij de peer in de lengte doormidden. Snij elke helft nogmaals doormidden, zodat je vier kwartjes peer hebt. Snij elk kwartje in reepjes. Leg deze in waaiervorm op de taartjes. Bedruppel met ahornsiroop en zet 15 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. 5 I Laat afkoelen en serveer met een lepel Griekse yoghurt, tijm en citroenschil. 5. In de plaats van dierlijke melk kun je kiezen voor plantaardige melk. Vooral sojamelk en havermelk zijn prima geschikt om warm te verwerken. 6. Verwerk groenten in een eenvoudige cake. Dat kan heel goed met geraspte courgette, geraspte wortel of een puree van gemixte rode biet. Deze groenten zijn van nature vrij zoet van smaak en geven een aangenamer smaakprofiel aan je baksels. 7. Een rijpe avocado is een fantastisch hulpmiddel als je houdt van gezonde desserts: de textuur is heerlijk romig, maar de smaak is vrij neutraal. Je kunt dus allerlei smaakmakers toevoegen. Een chocolademousse op basis van avocado, een ‘cheesecake’ op basis van avocado: het is allemaal mogelijk. 8. 9. Gebruik altijd zo donker mogelijke chocolade, deze bevat de minste suikers. Vervang een deel van de bloem die je nodig hebt in een koekje, cake of pannenkoeken door een restje quinoa: zeer voedzaam én low carb. 10. Vervang boter door KOKOSOLIE, olijfolie, plattekaas, Griekse yoghurt of zelfs avocado’s. JANUARI - FEBRUARI 2021 I 11

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties