Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 15 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 15 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 15 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 28.2.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, bloem, citroensap, chablis, chardonnay, kappertjes, melk, pan, room, spinazie, peterselie, nootmuskaat, oesters, wijn. Pagina 15.
1 ... 15 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I PLADIJS PLADIJS À LA MEUNIÈRE MET SPINAZIEPUREE 4 • • • • • • • • • • • 40’ makkelijk 1 kilo bloemige aardappelen 500 g diepvriesspinazie met room een scheutje melk nootmuskaat 4 hele pladijzen (ontveld) 1 kopje bloem peper en zout 120 g boter een bokaaltje kappertjes sap van 2 citroenen een bosje peterselie 1 I Maak eerst de spinaziepuree. Schil de aardappelen en snij ze in kwartjes. Kook gaar in gezouten water en giet af. Voeg de diepvriesspinazie en een scheutje melk toe. Zet opnieuw op het vuur en roer tot de spinazie is ontdooid. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Plet de puree dan met een pureestamper. Hou de puree warm. 2 I Dep de pladijzen droog en wentel ze in bloem, die je op smaak hebt gebracht met peper en zout. Zet twee grote pannen op het vuur. Smelt in elke pan 60 g boter en wacht tot de boter niet meer bruist, maar lichtjes begint te kleuren. Leg in elke pan twee pladijzen en zet het vuur wat zachter. Laat 4 à 5 minuten bakken en draai de pladijzen voorzichtig om met een spatel. Laat opnieuw 3 à 4 minuten bakken. Haal de pladijzen uit de pan en leg ze op een voorverwarmde schaal. 3 I Voeg aan elke pan wat kappertjes, een scheut citroensap en fijngesneden peterselie toe. Verwarm kort en giet vervolgens over de vis. 4 I Serveer met de spinaziepuree. wijntip Chablis - Cave du Vigneron Frankrijk - Bourgogne - Wit - droog 100% chardonnay Sappige en fruitige wijn, mineraalachtige toets met frisse citrustonen, lange afdronk. Past uitstekend bij vis en zeevruchten, vooral oesters. Deze wijn heeft niet voor niets de bijnaam ‘oesterwater’. Wist je dat Beaunois de plaatselijke naam voor chardonnay is in Chablis? JANUARI - FEBRUARI 2021 I 15

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties