Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 16 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 16 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 16 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 28.2.2021 -  producten in de aanbieding - avocado, bloem, citroen, dille, mayonaise, mierikswortel, pan, potje, room, veldsla, wortels, zure room, olijfolie, grill. Pagina 16.
1 ... 16 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

SLAATJE VAN PLADIJS & RAUWKOST 4 • • • • • • • • • • • • 40’ makkelijk 4 pladijsfilets een bosje dille geraspte schil van 1 citroen peper en zout een scheutje olijfolie 4 geraspte wortels 1 paprika, in reepjes 1 avocado, in kleine blokjes 2 pakjes veldsla 2 eetlepels mayonaise 2 eetlepels zure room 1 theelepel geraspte mierikswortel (uit een potje) Hoe maak je pladijs klaar? • BAKKEN OP VEL: wentel de volledige vis door de bloem en bak hem in boter. • STOMEN: gebruik hiervoor enkel de filets. • POCHEREN IN BOUILLON: laat een krachtige bouillon goed afkoelen. Leg de filets in een koude pan. Overgiet met de koude bouillon. Breng zachtjes aan de kook en zet het vuur dan laag. Na ± 5 minuten zijn de filets gaar. • IN DE OVEN: hiervoor kun je de filets of de hele vis gebruiken. Bedruppel met olijfolie en zet in een oven die je op 180 °C hebt voorverwarmd. • OP DE GRILL OF DE BBQ: hiervoor gebruik je het best de hele vis. 1 I Bereid eerst de vis: leg de filets in een ovenschaal en werk af met fijngesneden dille, de geraspte schil van de citroen, peper, zout en een scheutje olijfolie. Dek af met aluminiumfolie. Zet 15 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat afkoelen. 2 I Verdeel de vis in stukjes. Meng met de groenten. 3 I Meng de mayonaise met de zure room en de geraspte mierikswortel. Voeg toe en meng. 16 Neem deze lunch mee naar het werk in een weckpotje.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties