Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 3 - NIET LANGER GELDIG *

1 3 5 6 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 28.2.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, bakplaat, bloem, kaas, pan, pasta, rijst, suiker, wijn. Pagina 3.
1 3 5 6 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I EDITO EDITO Zo. Het jaar 2020 ligt achter ons. Een nieuw jaar en zelfs een nieuw decennium breken aan. Niemand kan ons evenwel vertellen hoe 2021 eruit zal zien. Toch voelt dit nieuwe jaar als een nieuw begin. Gelukkig zijn we bij Alvo zeer optimistisch ingesteld en zijn we ook dit jaar vol goede moed gestart. Voor jou ligt de eerste Artisjok van dit nieuwe jaar. Met dit magazine boordevol lekkere recepten en met massaal veel tips willen we jou ook dit jaar weer volop blijven inspireren. Met de start van Tournée Minérale lassen we bewust een alcoholvrije periode in. En met de kruidige, alcoholvrije cocktails die we in deze Artisjok voorstellen, hoeft dat zeker geen straf te zijn. Probeer deze cocktails zeker eens met de bijpassende hapjes: dat is foodpairing op z’n best. Een nieuw jaar is het uitgelezen moment voor goede voornemens. Meer bewegen en gezonder eten zijn dé goede voornemens bij uitstek. Met dat gezonder eten kunnen we jou alvast een eind op weg helpen. Gezond eten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het kan zelfs makkelijk, lekker en aangenaam zijn. Zet daarom iets vaker een slaatje op het menu. In de winter?! Jawel, want met winterse groenten - zeker in combinatie met kruiden en bladgroenten - zet je de smakelijkste en gezondste salades op tafel. Check zeker ook de recepten met witte voetselder: een bescheiden groente die qua smaak zorgt voor een verrassende twist in tal van gerechten. We zijn vaker thuis, hebben meer tijd om te kokkerellen en slaan ook opnieuw aan het bakken. Maar bakken zonder het schuldgevoel dat er vaak mee gepaard gaat: minder boter, suiker en/of bloem en in de plaats gedroogde vruchten, kokosvet en noten. Niet 100 % caloriearm, maar wél supervoedzaam. Voor de kille avonden die er nog zitten aan te komen, hebben we een strak plan bedacht: we koken op de bakplaat. Met één ovenschaal en een oven tover je in minder dan geen tijd een zalige maaltijd op tafel. Weinig werk en nog minder afwas. Voor wie nog input zoekt voor de dagdagelijkse keuken, hebben we naar goede gewoonte een inspirerend weekmenu mét boodschappenlijst voorzien. We zijn deze keer de internationale toer opgegaan en serveren een Italiaans, Chinees en Mexicaans gerecht. Maak ook zeker kennis met de vis van het jaar 2020: pladijs. Een smakelijke, budgetvriendelijke en veelzijdige platvis die niet alleen geschikt is om te bakken in de pan, maar ook om te stomen, pocheren, grillen of in een papillot te bereiden. Er gaat niets boven een goed glas wijn bij een kaasgerecht. Toch is het niet altijd eenvoudig om uit te zoeken welke wijn bij welke kaas past, of omgekeerd. Wij leggen uit hoe je kaas en wijn combineert. Blijf je ook regelmatig achter met een koelkast vol restjes? Rijst, aardappelen of pasta: wij bedachten de lekkerste gerechten met restjes uit de koelkast. Geniet veilig & maak er alvast een mooi jaar van. Het Alvo-team Benieuwd na a r het weekmen u? Kijk snel op pa gina 4 8. JANUARI - FEBRUARI 2021 I 3

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties