Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 31 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 31 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 31 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 28.2.2021 -  producten in de aanbieding - biet, blauwe, croutons, hazelnoten, honing, kaas, mayonaise, peer, radicchio, radijs, pompoen, sla, yoghurt, zilveruitjes, olijfolie, olijven. Pagina 31.
1 ... 31 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I SLAATJES SALADE MET WITLOOF, Kijk voor dit recept snel op de volgende pa gina ! PEER, POMPOEN & BLAUWE KAAS 4 • • • • • • • • • • • • • • 30’ makkelijk 1 peer een klontje boter 1 eetlepel honing 2 stronkjes witloof 2 stronkjes rood witloof (of rode sla, radicchio) 200 g pompoen, in blokjes olijfolie 2 abrikozen (eventueel gedroogd) een bosje muntblaadjes een handje hazelnoten 120 g blauwe kaas 2 eetlepels mayonaise 2 eetlepels yoghurt peper en zout dé 12 tips voor een supersalade 1. Bestudeer het aanbod in de groente- en fruitafdeling en stel je open voor ingrediënten die je nooit eerder kocht. Het is ontzettend leuk om NIEUWE SMAKEN te ontdekken en te combineren. 2. Was tere slablaadjes heel voorzichtig, zodat ze niet gekneusd raken. Laat de slazwierder vol koud water lopen en week hierin de slablaadjes. Til het mandje uit de zwierder en giet het water weg. Herhaal totdat het water helder is en geen zand meer bevat. ZWIER VOORZICHTIG EN KORT. 3. Ga er niet van uit dat een salade enkel uit ‘sla’ bestaat. Gebruik volop rauwe of geroosterde groenten. (Her)ontdek de MANDOLINE of groenterasp om de groenten zo fijn mogelijk te raspen of te snijden. 4. Maak je een MAALTIJDSALADE? Voeg dan vlees, kip, vis of peulvruchten toe. 5. Vergeet niet om de salade op smaak te brengen met PEPER en vooral ZOUT: het transformeert het gerecht totaal. 5 I Meng alles op een grote schaal. 6. 6 I Werk af met de muntblaadjes en de verbrokkelde blauwe kaas. Geef de salade een ‘kick’ met INGEMAAKTE GROENTEN, zoals olijven, jalapeñopepers, zilveruitjes of augurken. 7. Zorg voor VERSCHILLENDE TEXTUREN en smaken in de salade. Frisse groene blaadjes? Check. Crunchy nootjes of zaden? Check. Pittige kaas? Check. Krokante croutons of gefrituurde uitjes? Check. Zijdezachte dressing? Check. 8. GEROOSTERDE NOTEN geven power aan een salade. Voor een subliem resultaat rooster je ze op voorhand in de oven met een beetje olie, peper en zout tot ze lekker ruiken en iets donkerder kleuren. 9. Voeg je dunne plakjes radijs, wortel of biet toe aan je salade? Laat ze dan een half uur weken in ijskoud water met veel ijsblokjes. Zo worden ze ONGELOOFLIJK KROKANT EN FRIS. 1 I Schil de peer en snij in plakjes. Bak deze aan in boter met wat honing, tot ze mooi gebakken zijn. 2 I Snij het witloof in reepjes. 3 I Bak de pompoen aan in olijfolie en breng op smaak met peper en zout. 4 I Snij de abrikozen in stukjes. 7I Meng de mayonaise met de yoghurt, breng op smaak met peper en zout. Druppel over de salade. Voeg gebakken spekblokjes toe. 10. Gebruik een FIJNE RASP om de salade af te werken met extra smaakmakers, zoals hardgekookte eieren, kaas, citroenrasp, noten of kaas. 11. Serveer een salade liever in een ONDIEPE KOM dan op een plat bord. Het presenteert mooier én is handiger om te eten. 12. MENG DE SALADE OP VOORHAND met de dressing, zodat alle smaken zich goed vermengen en serveer dan pas in kleinere kommen. JANUARI - FEBRUARI 2021 I 31

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties