Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 59 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 59 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 59 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 28.2.2021 -  producten in de aanbieding - bloem, citroen, dille, ijsbergsla, kalkoenfilet, keukenpapier, knoflook, komijnpoeder, pan, paprikapoeder, rode ui, ui, olijfolie, olijven, brood. Pagina 59.
1 ... 59 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I WEEKMENU G A D J G I S DA VRI V FRISSE SALADE MET VISBROCHETTES 4 VISJE EN BAKK • • • • • • • • • • 45’ iets moeilijker 1 ijsbergsla 1 rode ui, in ringen gesneden 1 verse Spaanse peper, in ringen een handje olijven een bosje dille, fijngesneden 4 sneetjes oudbakken brood 1 knoflookteentje olijfolie 2 citroenen ± 600 g visfilets van verschillende vissoorten naar keuze 1 eetlepel paprikapoeder 1 eetlepel komijnpoeder peper en zout Een lekker stukje vis kan smaken, zeker als het is gebakken in boter of olijfolie. Deze vijf stappen zorgen ervoor dat de vis niet aan de pan blijft plakken: • • • 1 I Bereid de vis bij voorkeur op de dag van de aankoop. Hoe verser, hoe beter. Gebruik je diepvriesvis? Laat deze dan volledig ontdooien en dep grondig droog met keukenpapier. 1 I Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Meng met de rode ui, de Spaanse peper, de olijven en de dille. 2 I Gebruik een pan met antiaanbaklaag en laat deze goed heet worden voordat de vetstof wordt toegevoegd. Gebruik vooral genoeg vetstof. 3 I Kruid de vis op voorhand met peper, zout en eventueel nog andere specerijen. Laat de vis niet te lang liggen, anders gaat deze opnieuw vocht afgeven. Hoe droger de vis, hoe beter het bakresultaat. Wentel de vis eventueel in een beetje bloem voor een nog beter resultaat. 4 I Gebruik een grote spatel om de vis voorzichtig om te draaien. Doe dit pas als aan de onderkant een korstje is gevormd. 5 I Laat de vis na het bakken nog zeker 5 à 10 minuten rusten op een warme schotel voordat deze wordt geserveerd, zo blijft de vis lekker sappig. 2 I Snij het brood in blokjes. Halveer de knoflook en wrijf met de snijkanten over de bodem van een pan met antiaanbaklaag. Verwijder uit de pan en giet er wat olijfolie in. Verhit en roerbak hierin de blokjes brood. Laat ze uitlekken op keukenpapier en voeg toe aan de salade. 3 I Maak een dressing van het sap van 1 citroen, een scheut olijfolie, peper en zout. Serveer bij de salade. 4 I Snij de visfilets in blokjes. 5 I Snij de tweede citroen in dunne plakjes en rijg ze met de vis afwisselend aan spiesjes. Breng goed op smaak met peper, zout, paprikapoeder, komijnpoeder en olijfolie. Gril of bak de visspiesjes gaar. 6 I Serveer bij de salade. Geen visliefhebber? Vervang de vis door blokjes kip- of kalkoenfilet. JANUARI - FEBRUARI 2021 I 59

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties