Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 67 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 1.1.2021 - 28.2.2021 - pagina 67 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 67 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.1.2021 - 28.2.2021 -  producten in de aanbieding - keukenhulpjes, koffie, melk, spel, wijnglazen, glazen, brood. Pagina 67.
1 ... 67 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I TRENDS STRESSVRIJ KOKEN GADGETS EN KEUKENHULPJES DIE JARENLANG GEEN DAGLICHT HADDEN GEZIEN, WERDEN BOVENGEHAALD. HÉ, EEN APPELBOOR! EN DIE MOOIE QUICHEVORMPJES! We zijn een volk dat graag lekker eet én dat het liefst doet in goed gezelschap. Als het gezelschap wegvalt, gaan we een beetje in overdrive met wat wel nog mag. Doorsneegerechten worden gepimpt en aangevuld met nieuwe ingrediënten. We koken zonder stress, want enkel het eigen gezin is deelgenoot van de probeersels en met hun oordeel schaven we het recept bij. Koken wordt een spel. Proberen. Experimenteren. Leren. Ontdekken. En zo heeft die lange periode van binnenzitten toch nog een gouden randje. CAPPUCCINO & WIJNGLAZEN Na de depressie volgde de revelatie: wacht eens … Als we nu eens zélf de touwtjes in handen namen? We investeerden massaal in goede koffie en transformeerden tot professionele barista’s, die zélf melk leerden opschuimen voor de perfecte cappuccino. We verdiepten ons in wijnen en kochten nieuwe glazen die spectaculair ogen op een mooi gedekte tafel. En zo speelden we op den duur thuis zelf restaurantje. Niet alleen door takeaway te bestellen bij restaurants uit de buurt, maar ook door die stapel ongebruikte kookboeken eindelijk eens vast te nemen. ONTDEKKINGSTOCHT IN EIGEN KEUKEN Zonder overvolle agenda, zonder sociale afspraken was er ineens veel tijd om te kokkerellen. De ene besloot om de Franse keuken uit te proberen: zelf een paté maken, bouillabaisse of ratatouille. De ander verdiepte zich in de keuken van het Midden-Oosten, de Aziatische of de Mexicaanse. Weer anderen leerden brood bakken of begonnen met het fermenteren van groenten. Gadgets en keukenhulpjes die jarenlang geen daglicht hadden gezien, werden bovengehaald. Hé, een appelboor! En die mooie quichevormpjes! JANUARI - FEBRUARI 2021 I 67

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties