Alvo folder - 01/01 - 28/02/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 8 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 01/01/2021 - 28/02/2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, citroen, hazelnoten, kabeljauw, keukenpapier, knoflook, panko, olijfolie, ontbijtspek, broccoli. Pagina 8.
8 / 77

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
KABELJAUW MET EEN CRUMBLE VAN SPEK & GROENE WINTERGROENTEN 4 • • • • • • • • • • • 1u makkelijk 200 g gezouten ontbijtspek 1 stronk broccoli 500 g spruiten ¼ savooikool 1 kg aardappelen, geschild, in stukjes gesneden en eventueel kort voorgekookt olijfolie 50 g panko 1 teentje knoflook, geperst geraspte schil van 1 citroen 4 grote kabeljauwfilets peper en zout 1 I Verwarm de oven voor op 200 °C. 2 I Leg het spek op de bakplaat en laat gedurende 10 minuten krokant bakken in de oven. Haal het spek uit de oven en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het vet in de bakplaat. 3 I Verdeel de roosjes broccoli, de gehalveerde spruiten, de grofgesneden blaadjes savooikool en de aardappelen erover. Bedruppel met olijfolie en meng alles goed. Breng goed op smaak … 4 I Snij het spek fijn met een groot keukenmes. Meng met de panko, de knoflook, de citroenschil, een scheutje olijfolie, peper en zout. 5 I Haal de bakplaat uit de oven. Leg de kabeljauwfilets op de groenten. Verdeel de crumble over de vis. Bedruppel met olijfolie en zet nog ± 20 minuten in de oven (hoe dikker de vis, hoe langer de gaartijd). Laat voor een low carb versie de aardappelen weg en vervang de panko door hazelnoten. 8

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders