Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.1.2021 tot en met 28.2.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.
LEKK
ERE
TIJNS
N
E
L
VA
AU T
C ADE
JES!
Bakken zonder schuldgevoel
Zoet hoeft niet altijd ‘zondig’ te zijn. Het kan ook best zonder
massa’s suiker, bloem en boter. In de plaats gebruiken we voedzame
ingrediënten zoals noten, kokos, ahornsiroop, gedroogd fruit en pure
chocolade. Om met z’n twee heerlijk van te genieten.
10 geboden
van gezonder bakken
1.
Zie een cake of
taartje als de
kans om méér
NOTEN te eten.
Met amandelmeel,
kokosrasp,
notenpasta, pitten
en zaden ga je het
aantal calorieën
niet verminderen,
maar krijg je wél
meer van de goede
stoffen binnen die
je lichaam nodig
heeft om goed te
functioneren.
10
2.
Vervang geraffineerde, witte
suiker door een alternatief,
zoals natuurlijke siroop van
esdoorn of ahorn, honing,
stevia, kokossuiker, een
zoetmiddel of geplette
gedroogde vruchten
of bananen. Met deze
zogenaamd TRAGERE
SUIKERS vermijd je dat je
bloedsuikerspiegel te snel
stijgt. Een ander hulpmiddel
zijn specerijen zoals kaneel
en nootmuskaat: ze geven
je gebak een zoete toets
zonder suiker.
3.
Gebruik in
de plaats van
witte bloem
VOLKORENMEEL (daarin
zijn de
vitamines en
mineralen
namelijk niet
uitgezeefd),
speltmeel,
amandelmeel
of boekweitmeel.
4.
Voeg MEER FRUIT
toe aan je baksels,
dat kan zelfs in het
deeg. Appelmoes,
geplette banaan,
een gestoofd
peertje: het zorgt
voor smeuïgheid
en smaak. Ook als
topping is fruit
ideaal om in gebak
te verwerken, denk
maar aan bessen,
frambozen en
pruimen. Maak je
graag sapjes in de
sapcentrifuge? De
pulp die je overhoudt
kun je toevoegen
aan cake, gebak en
pannenkoeken.