Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 24.2.2021 - 9.3.2021 - pagina 2 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 24.2.2021 - 9.3.2021 - pagina 2 - NIET LANGER GELDIG *

2 4 5 ... 21
Alvo-aanbieding - 24.2.2021 - 9.3.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, balsamicoazijn, bloem, chinese kool, konijn, mosterd, pan, spek, spekreepjes, tijm, ui, varkensschnitzel, witte ui, groentebouillon, entrecote, bier, leffe. Pagina 2.
2 4 5 ... 21

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 24.2.2021 tot en met 9.3.2021. We hebben 20 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 20. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

AANBIEDINGEN GELDIG VAN 24-02 T.E.M 02-03-2021 Slagerscreaties VERS KONIJN 7,90 /kg AANBIEDINGEN VERS VLEES GELDIG IN DE ALVO-VESTIGINGEN MET EEN AFDELING VERS VLEES. VARKENSSCHNITZEL 9,50 /kg ENTRECOTE DUNNE LENDE rund 15,90 VARKENSBUIKSPEK /kg 7,50 /kg Recept KONIJN MET PEPERKOEK Ingrediënten (voor 4 personen) • 1 klont boter + extra • 1 konijn, in stukken • 1 witte ui, in grove stukken • 3 el bloem • 2 flesjes Leffe bruin • 250 ml groentebouillon • enkele takjes tijm • enkele blaadjes laurier • 2 sneetjes peperkoek • mosterd • 100 g gerookt spek, in reepjes gesneden • 1 Chinese kool, in reepjes gesneden • 1 el siroop • 1 el balsamicoazijn • peper en zout Bereiding • Verwarm de oven voor op 150 °C. • Verhit de boter in een pan (geschikt voor de oven) en bak de stukken konijn aan alle zijden mooi bruin aan. • Voeg de ui toe. • Bestrooi met de bloem. • Giet het bier en de groentebouillon erbij. • Voeg de tijm en de laurierblaadjes toe. • Breng op smaak met peper en zout. • Laat even koken. • Plaats de pan gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven. • Bestrijk de peperkoek aan een zijde met mosterd. • Leg de peperkoek op de konijn, met de mosterdkant naar beneden. • Zet min. 30 minuten terug in de oven. • Voeg extra water toe als het vocht in de pan vermindert. • Smelt een beetje boter in de wok en bak de spekreepjes aan. Voeg de Chinese kool toe. Kruid met peper. • Haal het konijn uit de oven en voeg de siroop en de balsamicoazijn toe. • Serveer het konijn met de Chinese kool en gekookte aardappelen.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties