Alvo folder - 24/02 - 09/03/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 2 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 24/02/2021 - 09/03/2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, balsamicoazijn, chinese kool, konijn, mosterd, spekreepjes, tijm, uien, varkensschnitzel, groentebouillon, entrecote, Leffe. Pagina 2.
2 / 21

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
AANBIEDINGEN GELDIG VAN 24-02 T.E.M 02-03-2021 Slagerscreaties VERS KONIJN 7,90 /kg AANBIEDINGEN VERS VLEES GELDIG IN DE ALVO-VESTIGINGEN MET EEN AFDELING VERS VLEES. VARKENSSCHNITZEL 9,50 /kg ENTRECOTE DUNNE LENDE rund 15,90 VARKENSBUIKSPEK /kg 7,50 /kg Recept KONIJN MET PEPERKOEK Ingrediënten (voor 4 personen) • 1 klont boter + extra • 1 konijn, in stukken • 1 witte ui, in grove stukken • 3 el bloem • 2 flesjes Leffe bruin • 250 ml groentebouillon • enkele takjes tijm • enkele blaadjes laurier • 2 sneetjes peperkoek • mosterd • 100 g gerookt spek, in reepjes gesneden • 1 Chinese kool, in reepjes gesneden • 1 el siroop • 1 el balsamicoazijn • peper en zout Bereiding • Verwarm de oven voor op 150 °C. • Verhit de boter in een pan (geschikt voor de oven) en bak de stukken konijn aan alle zijden mooi bruin aan. • Voeg de ui toe. • Bestrooi met de bloem. • Giet het bier en de groentebouillon erbij. • Voeg de tijm en de laurierblaadjes toe. • Breng op smaak met peper en zout. • Laat even koken. • Plaats de pan gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven. • Bestrijk de peperkoek aan een zijde met mosterd. • Leg de peperkoek op de konijn, met de mosterdkant naar beneden. • Zet min. 30 minuten terug in de oven. • Voeg extra water toe als het vocht in de pan vermindert. • Smelt een beetje boter in de wok en bak de spekreepjes aan. Voeg de Chinese kool toe. Kruid met peper. • Haal het konijn uit de oven en voeg de siroop en de balsamicoazijn toe. • Serveer het konijn met de Chinese kool en gekookte aardappelen.

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders