Alvo folder - 24/02 - 09/03/2021 - NIET LANGER GELDIG - pagina 3 *

thumbnail - Alvo-aanbieding - 24/02/2021 - 09/03/2021 -  producten in de aanbieding - kipfilet, knoflook, rozemarijn, salie, teentjes, tijm, zwarte peperkorrels, olijfolie. Pagina 3.
3 / 21

* Geldig in alle winkels Alvo

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
AANBIEDINGEN VERS VLEES GELDIG IN DE ALVO-VESTIGINGEN MET EEN AFDELING VERS VLEES. AANBIEDINGEN GELDIG VAN 03-03 T.E.M 09-03-2021 VARKENSSPIERINGKOTELET WORSTEN gemengd gehakt 3+1 5,90 GRATIS /kg KIPFILET GEHAKTBROODJE 7,50 5,90 /kg Recept TRAAG GEGAARD BUIKSPEK /kg Ingrediënten (voor 4 personen) • verse tijm, fijngehakt • verse rozemarijn, fijngehakt • verse salie, fijngehakt • 1 el zwarte peperkorrels, geplet • 2 teentjes knoflook, geperst • een snuifje fleur de sel • een scheut olijfolie • 2 kg buikspek • 2 uien, in ringen Bereiding • Meng de verse kruiden met de peperkorrels, de look, de fleur de sel en de olijfolie. • Bestrijk hiermee de onderzijde van het buikspek. Wikkel in plastic folie en laat 1 uur marineren. • Verwarm de oven voor op 220 °C. • Verdeel de uiringen over een bakplaat en giet er 1 cm water bij. Schuif de bakplaat in de oven. • Plaats een rooster in de oven. Ontdoe het buikspek van de plastic folie. Leg het buikspek op de rooster (vel naar boven). Bestrijk het vel met de kruidenmengeling. • Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. • Verlaag de temperatuur naar 180 °C en rooster het vlees nog 2 à 2,5 uur. • Voeg water toe zodat de uiringen niet aanbranden. • Verhoog de temperatuur naar 220 °C en laat nog een kwartier bakken. Tot het vel mooi krokant is. • Snij het spek in plakjes.

Andere folders Alvo

Net binnengekomen folders