Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 10.3.2021 - 23.3.2021 - pagina 4 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 10.3.2021 - 23.3.2021 - pagina 4 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 4 ... 21
Alvo-aanbieding - 10.3.2021 - 23.3.2021 -  producten in de aanbieding - pan, tomaat, grillpan, mozzarella. Pagina 4.
1 ... 4 ... 21

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 10.3.2021 tot en met 23.3.2021. We hebben 20 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 20. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

AANBIEDINGEN GELDIG VAN 10-03 T.E.M 16-03-2021 KIPPENWORST 8, 50 GEMENGD GEHAKT /kg 500 g RECEPTIDEEËN MET VARKENSVLEESRIBBEN +250 g GRATIS 3+1 5,90 GRATIS /kg AANBIEDINGEN GELDIG VAN 17-03 T.E.M 23-03-2021 VARKENSHAASJE KIPPENBROCHETTE gevuld met tomaat en mozzarella 14,90 11,90 /kg /kg KAASBURGERS CHATEAUBRIAND rund 16, 90 Tip /kg 3+1 /kg GRATIS HOE CHATEAUBRIAND BEREIDEN? Laat het vlees gedurende een half uur op kamertemperatuur komen. Chateaubriand kan zowel in de pan als deels in de pan en deels in de oven worden bereid. Pan: Gebruik bij voorkeur een grillpan of een pan met een dikke bodem zodat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Verhit de boter in de pan. Leg het vlees in de uitgebruiste boter. Bak rondom rond aan en zet het vuur lager. Bak (afhankelijk van de dikte) 3 à 4 minuten voor rosé vlees en 5 à 6 minuten voor medium per kant aan. Laat 10 à 15 minuten afgedekt onder aluminiumfolie rusten. Zo kunnen de sappen zich goed verdelen. Oven: Braad het vlees rondom rond eerst aan in de pan en zet het vlees nog 20 à 30 minuten in een op 100 °C voorverwarmde oven (afhankelijk van de dikte). Controleer met een kernthermometer of het vlees aan de binnenkant goed is: 50-52 graden voor rosé en 60-63 graden voor medium. Laat nog 10-15 minuten onder aluminiumfolie rusten. AANBIEDINGEN VERS VLEES GELDIG IN DE ALVO-VESTIGINGEN MET EEN AFDELING VERS VLEES. WWW.ALVO.BE VARKENSVLEESRIBBEN LENTEBURGERS

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties