Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 15 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 15 *

1 ... 15 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - bloem, kaas, melk, oregano, pan, rucola, spinazie, tomatenpuree, waterkers, zalm, zalmfilet, gruyère, vinaigrette. Pagina 15.
1 ... 15 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen salade, fruit, gruyère, vinaigrette, bloem, kaas, melk; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals moët & chandon, glazen, moët, azijn, ei, kast, keukenpapier, pot. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I PAASBRUNCH ZALMSOUFFLÉ 4 • • • • • • • >1u gemiddeld 4 eetlepels boter 1 eetlepel geraspte parmezaan 1 zeer fijn gehakte, kleine sjalot 3 eetlepels bloem 2,5 dl kokende melk peper en zout 1 eetlepel tomatenpuree • • • • • ½ theelepel oregano 4 eierdooiers 175 g gestoomde of gepocheerde zalmfilet, fijngemixt 50 g geraspte gruyère 5 eiwitten 1 I Beboter de binnenkant van de vorm (ook de randen) met 1 eetlepel van de boter. 2 I Bestrooi met de parmezaan. Schud enkele keren met de vorm, opdat de kaas ook aan de randen ‘plakt’. 3 I Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C). 4 I Zet een steelpan op een middelhoog vuur en smelt hierin de rest van de boter. 5 I Fruit de sjalot glazig. Bestrooi deze met de bloem en laat al roerend nog 2 minuten bakken. Haal de pan van het vuur en voeg de kokende melk toe. Roer goed. 6 I Voeg de tomatenpuree, peper, zout en oregano toe. Zet opnieuw op het vuur en laat 1 minuut doorkoken. 7 I Haal opnieuw van het vuur en voeg één voor één de eierdooiers toe terwijl je voortdurend roert met een spatel. 8 I Voeg de gemixte zalm toe, samen met de gruyère. 9 I Klop de eiwitten met een snuifje zout stijf. Roer ¼ van dit mengsel door het zalmmengsel en klop goed. 10 I Ga met de rest van de eiwitten voorzichtiger te werk: spatel ze er traag en gecontroleerd door. Serveer met een gemengde groene salade van spinazie, rucola en/of waterkers, opgefrist met een romige vinaigrette. 11 I Schep alles in de vorm en bestrooi met de rest van de gruyère. 12 I Zet de vorm in het midden van de oven en verlaag de temperatuur naar 190 °C (heteluchtoven 170 °C). 13 I Bak 30 minuten en check dan met een satéprikker of het mengsel niet meer vochtig is. Laat eventueel nog wat langer garen. 14 I Serveer meteen op tafel. APRIL - MEI 2021 I 15

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties