Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 16 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 16 *

1 ... 16 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - azijn, ei, kast, keukenpapier, spinazie, olijfolie, brood, pot. Pagina 16.
1 ... 16 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen azijn, ei, kast, keukenpapier, pot, spinazie, olijfolie; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals salade, fruit, gruyère, vinaigrette, bloem, cayennepeper, citroensap. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Gepocheerde eitjes Op een doordeweekse dag maak je misschien geen tijd voor een verfijnd, gepocheerd ei, maar met Pasen halen we alles uit de kast. Nog nooit gepocheerd? Easy peasy! EGGS BENEDICT 4 wat is een ei pocheren? Het is een techniek uit de klassieke, Franse keuken, waarbij je een ingrediënt gaart in zeer zacht kokend water of bouillon. Erg geschikt voor vis, maar zeker ook voor eieren. Ze blijven lekker zacht en behouden hun subtiele smaak. Pocheertips voor beginners X Gebruik KAKELVERSE EIEREN: deze zijn vrij stevig en zullen minder de neiging hebben om in het kokende water uit elkaar te dwarrelen. X Professionals breken hun eieren gewoon boven het kokende water, maar wij breken ons eitje eerst IN EEN KOPJE. Dat is veel makkelijker om het ei in het water te laten glijden. X Voeg altijd een beetje AZIJN toe aan het kookwater. X Laat het water nooit hevig borrelend koken, maar heel ZACHT PRUTTELEN. X Maak met de steel van een houten lepel een DRAAIKOLK in het water en giet er dan pas het ei in. Door de draaiende beweging van het water zal het ei bij elkaar blijven. X Geen paniek als het ei alle richtingen uit dwarrelt, het komt wel goed als je het ei uit het water schept. X Zorg dat je een SCHUIMSPAAN bij de hand hebt. 16 • • • • • • 30’ gemiddeld 4 sneetjes volkorenbrood een scheutje olijfolie een zak verse spinazie peper en zout een scheut azijn 4 eieren 1 I Toast het brood en hou apart. 2 I Verhit een scheut olijfolie in een diepe pot en roerbak de spinazie, totdat alle blaadjes geslonken zijn. Breng op smaak met peper en zout. Giet het overtollige vocht weg en hou warm. 3 I Vul intussen een smalle, hoge kookpot voor 2/3 met water en breng aan de kook. Voeg een scheut azijn toe en zet het vuur op zijn laagst. Breek voorzichtig één ei in een kopje en giet het in het water. Doe hetzelfde met de volgende drie eieren. Na ± 2 minuten zijn de eieren gaar en kun je ze met een schuimspaan uit het water halen. Laat goed uitlekken op keukenpapier. 4 I Leg op elk bord een stuk warme toast. Schep hierop warme spinazie. Dek af met een gepocheerd ei. Breng op smaak met peper en zout.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties