Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 18 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 18 *

1 ... 18 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - bakplaat, bloem, keukenmachine, suiker, lange. Pagina 18.
1 ... 18 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen biscuits, bakplaat, bloem, keukenmachine, suiker, biscuit, lange; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals cayennepeper, citroensap, beurre, biscuits, crème, koffie, room. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Op een paasbrunch mag natuurlijk het dessert niet ontbreken. Ook daarvoor gaan we aan de slag met eitjes. Met deze überklassieke, maar overheerlijke biscuit scoren we zeker goede punten. Lekker zoet eitje ZELFGEMAAKTE BISCUIT MET FRAMBOZENCONFITUUR 6 • • • • • • • 1u iets moeilijker 2 à 3 eetlepels gesmolten boter om in te vetten 4 eieren, gesplitst 135 g fijne suiker een snuifje zout 115 g bloem, gezeefd 100 g frambozenconfituur een kopje amandelschilfers, kort geroosterd 1 I Verwarm de oven voor op 200 °C. 2 I Vet een kleine, ondiepe bakplaat (± 23 bij 33 cm) in met gesmolten boter. Knip een stuk bakpapier uit dat even groot is als de bodem van de bakplaat en leg op de bodem. Vet het papier eveneens in met gesmolten boter. 3 I Klop de eierdooiers met 90 g suiker en het zout gedurende 10 minuten tot een bleke, crèmige massa die drie keer zo groot is als de oorspronkelijke hoeveelheid (gebruik hiervoor je elektrische klopper of keukenmachine). 18 4 I Zeef de bloem in twee à drie keer bij de massa, spatel deze er steeds voorzichtig door. 5 I Klop nu de eiwitten met de rest van de suiker zeer stijf. Voeg eerst 1/3 van de eiwitten aan de dooiermassa toe en meng goed. Spatel er dan de rest van de eiwitten door, zeer voorzichtig, opdat je de luchtbelletjes in de eiwitten niet stukmaakt. 6 I Schep het beslag op de bakplaat en strijk het tot in de hoeken glad met een spatel. Zet 8 à 10 minuten in de oven. 7 I Haal de bakplaat uit de oven en draai om op een schone keukenhanddoek. Rol de lange kant meteen strak op, met behulp van de keukenhanddoek. Laat zo afkoelen. 8 I Nu kun je het deeg ‘ontrollen’ en de keukenhanddoek verwijderen. 9 I Verwijder het bakpapier en bestrijk met de confituur. Rol opnieuw op. 10 I Bestrijk de bovenkant ook met een beetje confituur en werk af met de amandelschilfers.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties