Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 20 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 20 *

1 ... 20 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - blik, hummus, kikkererwten, moët & chandon, falafel, koelkast. Pagina 20.
1 ... 20 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen blik, hummus, kikkererwten, moët & chandon, falafel, moët, koelkast; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals beurre, biscuits, crème, koffie, room, fruit, paprika, blik, cayennepeper, kikkererwten. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Onze ouders en grootouders hadden er naar alle waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar vandaag zijn kikkererwten niet meer weg te denken uit ons eetpatroon. Gelukkig maar, want deze peulvruchten zijn supergezond. Kikkererwten Kikkererwten groeien aan lage struiken. Ze zitten per twee of per drie in lichtgroene peulen. De plant gedijt het best in een droog, tropisch of subtropisch klimaat. Deze plant wordt al meer dan tienduizend jaar geteeld en is van oorsprong uit Zuidwest-Azië afkomstig. De kikkererwt wordt het vaakst geïmporteerd uit de gebieden van het Midden-Oosten rond de Middellandse Zee. benaming Kikkererwten hebben niets met kikkers te maken. De benaming is afgeleid van het Latijnse ‘cicer’, grauwe erwtensoort. 20 Gedroogd of in blik? Gedroogde kikkererwten zijn iets bewerkelijker dan de variant uit blik of bokaal. Je moet ze een nacht (of 12 uur) weken in koud water en daarna nog eens 1 à 2 uur zachtjes laten koken. Hoe ouder de kikkererwten zijn, hoe langer ze nodig hebben om zacht te worden. Dus proef regelmatig om te checken. Gebruik altijd 300 ml water per 100 ml gedroogde kikkererwten. Daarna kun je ze afgesloten in een doos met deksel twee dagen bewaren in de koelkast of invriezen om later te gebruiken. Echte foodies zweren bij gedroogde kikkererwten, omdat deze beter zouden smaken. Maar kikkererwten uit een bokaal of blikje zijn eigenlijk net zo lekker, om niet te zeggen een stuk handiger. Het is wel zo dat als je falafels wilt maken (gefrituurde kikkererwtenballetjes), je het best gedroogde kikkererwten gebruikt, omdat de falafels anders te zacht worden. Hoe eet je ze? Kikkererwten zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze rauw eten in een slaatje, krokant roosteren in de oven met pittige specerijen, frituren, toevoegen aan een stoofpotje of soep, mixen tot hummus of verwerken tot falafel. Pellen of niet pellen? Voor een zeer smeuïg, licht verteerbaar resultaat (vooral bij hummus) kun je ervoor kiezen om de buitenste schil (die een beetje taai is) te verwijderen. Dit doe je met je vingers, één voor één. Een arbeidsintensief werkje dat je gerust kunt overslaan.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties