Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 25 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 25 *

1 ... 25 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - asperges, mineralen, groene asperges, vitamine. Pagina 25.
1 ... 25 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen vitamine, asperges, mineralen, groene asperges, aaa, aaa, vitamine; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals asperge, fruit, aardappelen, aperitiefhapjes, asperges. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I ASPERGES Deze lente is het seizoen van de hoop, vernieuwing en … asperges. Op geen enkel ander moment zijn de asperges zo lekker. Aspergetijd TWEE MAANDEN GENIETEN Asperges kun je bijna het hele jaar door kopen (desnoods in de diepvries), maar de periode dat ze echt vers uit de Belgische bodem komen, is zeer kort: van maart tot juni. De asperges die in ons land worden geteeld, staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Asperges gedijen immers goed in een zachte zandbodem die de warmte vasthoudt. Vooral de streek rond Mechelen, Vlaams-Brabant en Limburg staan bekend als typische aspergestreken. SUPERGEZOND Asperges bevatten immens veel vitamines en mineralen en zijn daardoor erg gezond voor iedereen, maar ze passen ook perfect in een zout- of vetarm dieet. PRIJZIG De teelt van asperges is vrij arbeidsintensief. Dat is dan ook meteen de reden waarom asperges niet supergoedkoop zijn. Pas vanaf het vierde jaar worden aan een plant asperges geoogst. De asperges zelf moeten meteen (met de hand!) afgesneden worden zodra hun kopje boven het zand uit piept, anders verkleuren ze paars of groen. Groene asperges zijn natuurlijk ook heel lekker, maar minder subtiel dan de witte en daardoor ook wat goedkoper. DIK, DIKKER, DIKST De letter op de verpakking geeft de maat van de asperges aan: AAA: dikste asperges (2,8 tot 3,8 cm) AA: populairste variant (± 2,5 cm) A: breedte van 16 tot 22 mm B: breedte van 12 tot 16 mm C: dunner dan 12 mm APRIL - MEI 2021 I 25

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties