Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 26 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 26 *

1 ... 26 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, aperitiefhapjes, asperges, bloem, citroen, citroensap, honing, kabeljauw, melk, rioja, room, roomboter, volle melk, witte asperges, peterselie, nootmuskaat, groene asperges, lange, koelkast. Pagina 26.
1 ... 26 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen asperge, fruit, aardappelen, aperitiefhapjes, asperges, bloem, citroen; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals vitamine, asperges, mineralen, groene asperges, aaa, asperges, garnalen. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

WELKE SOORT KIES JE? GROENE ASPERGES: passen bij veel internationale gerechten. Ideaal om te koken, te stomen, te grillen en te wokken. GROENE ASPERGEPUNTEN: vooral geschikt voor kleinere bereidingen (bv. aperitiefhapjes, voorgerechten) en als garnituur. WITTE ASPERGES: zeer veelzijdig, ideaal in de Vlaamse keuken, maar ook lekker in exotische experimenten. Kunnen zowel koud als warm gegeten worden. VOL-AU-VENT VAN WITTE ASPERGES EN KABELJAUW MET PETERSELIEPUREE 4 • • • • • • • Bereid asperges het best de dag van de aankoop. Lukt dat niet, bewaar ze dan onderaan in de koelkast, gewikkeld in een vochtige theedoek. HOEVEEL ASPERGES PER PERSOON? Als je asperges als hoofdgerecht serveert, reken dan op minstens 350 g per persoon, aangevuld met bv. hardgekookte eieren, gesmolten boter en peterselie. Serveer je ze als voorgerecht, dan heb je voldoende met ± 250 g per persoon. SCHILLEN MAAR! Gebruik een dunschiller om de asperges rondom rond grondig te schillen. Wees niet te gierig, want de schil is echt vezelig en taai. Als je per ongeluk een paar stukjes laat zitten, worden de asperges draderig. Schil tot nét onder het kopje en snij altijd ± 2 cm van het taaie, onderste ‘kontje’. Je kunt de onderkant er ook afbreken, meestal bevindt het breekpunt zich op de natuurlijke plek waar de asperge van taai overgaat in knapperig. Groene asperges hoef je minder grondig te schillen. 26 makkelijk 1 kilo bloemige aardappelen 100 g roomboter ± 2,5 dl volle melk peper en zout nootmuskaat een handje peterselie, fijngesneden 500 g witte asperges • • • • • • 50 g witte bloem 4 dl gevogeltefond, bokaaltje 2 dl volle room sap van 1 citroen 500 g kabeljauwhaasje, in blokjes gesneden 4 bladerdeegpasteitjes 1 I Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en voeg 50 g roomboter en de volle melk toe. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Plet tot een smeuïge puree en meng de fijngesneden peterselie door de puree. Hou apart. 2 I Schil de witte asperges en verwijder 2 cm van de harde onderkant. Kook of stoom de asperges beetgaar (afhankelijk van de dikte kan de gaartijd variëren: check met mesje). Giet af en snij in stukken van 3 cm. Hou apart. 3 I Verhit in een diepe kookpot de rest van de roomboter. Voeg de bloem toe en roer goed. Laat even garen. Giet er de kokende gevogeltefond bij en roer goed tot je een gebonden saus hebt. Voeg de room en het citroensap toe. Breng op smaak met peper en zout. Breng opnieuw aan de kook en voeg de stukken vis toe. Laat deze op een niet te hoog vuur ± 5 minuten garen. Voeg de asperges toe. 4 I Verwarm intussen de bladerdeegpasteitjes in een hete oven (180 °C). 5 I Vul ze op met de vis-aspergemengeling en serveer met de peterseliepuree. C.v.n.e. wijntip LANGER VERS 45’ Spanje - Rioja - wit Bleke strokleur met een lichte hint van groen. In de neus een goed evenwicht tussen aroma’s van wit fruit en die van het vat, zoals gerookte en notenaroma’s. Perfecte assemblage in de mond dankzij een zijdezachte, frisse entree met een lichte zoetheid en toetsen van karamel en honing, gevolgd door een lange afdronk met wat balsamico in de finale.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties