Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 29 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 29 *

1 ... 29 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - asperges, babyspinazie, citroen, pan, riesling, room, stokbrood, waterkers, witte asperges, olijfolie, grillpan, groene asperges, kom, ricotta. Pagina 29.
1 ... 29 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen fruit, ricotta, asperges, babyspinazie, citroen, pan, riesling; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals arachideolie, asperges, beenham, bieslook, bladerdeeg. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I ASPERGES GESOUFFLEERDE OMELET MET GROENE ASPERGES & BRUSCHETTA 4 • • • • • • 45’ makkelijk 1 stokbrood olijfolie + extra 6 eieren 80 ml volle room peper en zout 250 g groene asperges, met de dunschiller in linten gesneden • • • • 240 g ricotta een kopje geraspte parmezaan groene bladgroenten en/of kruiden (bv. waterkers, babyspinazie, muntblaadjes) geraspte schil van ½ citroen 1 I Snij het stokbrood in plakjes en bedruppel elk plakje met olijfolie. Bak elk plakje stokbrood aan beide kanten kort aan in een hete grillpan. 2 I Splits de eieren. Klop in een grote kom de dooiers met de room, peper en zout tot een smeuïge massa. Klop in een andere kom de eiwitten tot stijve pieken. Meng de eiwitten voorzichtig met de dooiermassa. 3 I Zet twee pannen met antiaanbaklaag op het vuur en verhit een scheutje olijfolie. Bak hierin telkens de helft van de aspergelinten gedurende enkele minuten. 4 I Verdeel het eiermengsel over de twee pannen. 5 I Laat 3 minuten bakken tot de bodems mooi gekaramelliseerd zijn. 6 I Verdeel de ricotta over de twee omeletten en vouw dubbel met de hulp van een spatel (hou de pan een beetje schuin). Breng op smaak met peper, zout, parmezaan en de kruiden. 7 I Werk af met geraspte citroenschil. 8 I Geef hierbij de bruschetta. Paul Mittnacht wijntip Heb je ma ar é é n pa n m e t a g? a nt ia a nba kla t ten Ba k de omele r da n na elka a ste e n h o u d e e er oven. warm in de Kan perfect met witte asperges! Frankrijk – Elzas - riesling wit - droog - 75 cl Geurt intens naar gedroogd fruit. Stevig, rond en evenwichtig. APRIL - MEI 2021 I 29

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties