Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 33 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 33 *

1 ... 33 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - basilicum, citroen, oregano, penne, olijfolie, grillpan, feta, BBQ. Pagina 33.
1 ... 33 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen barbecue, feta, basilicum, citroen, oregano, penne, olijfolie; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals stokbrood, steak, salade, feta, gril, babyspinazie. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I EASY BBQ Easy BBQ Oh, kijk: de eerste mooie voorjaarsdagen! Tijd voor een eerste - zij het bescheiden - barbecue van het jaar. De full-on barbecue met de nodige toeters en bellen bewaren we voor als het echt zomer wordt. Vandaag houden we het eerder beperkt, om alvast een beetje in the mood te komen, met makkelijke BBQ-recepten. Mocht het buiten toch nog iets te fris zijn, dan kun je de gerechten trouwens ook in de grillpan of in de oven bereiden. GEGRILDE FETA & KERSTOMATEN 4 • • • • • • • 15’ makkelijk 200 g feta olijfolie 250 g kerstomaten, gehalveerd 1 eetlepel oregano geraspte schil van 1 citroen peper en zout enkele blaadjes basilicum Meng de gegrilde feta met gekookte penne en serveer als pastaslaatje. 1 I Neem een aluminium barbecueschaaltje (niet geperforeerd) en leg hierop de uitgelekte feta. Overgiet met een flinke scheut olijfolie. Voeg de rest van de ingrediënten toe en zet op de barbecue. 2 I Na ± 12 minuten is alles gaar. Haal van de barbecue en zet op tafel. Je kunt de feta nu losroeren en mengen met de tomaatjes. 3 I Werk af met basilicum. APRIL - MEI 2021 I 33

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties