Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 45 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 45 *

1 ... 45 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - azijn, bieslook, bloem, hamburgers, knoflook, knoflookpoeder, konijn, pan, pasta, rode ui, rozemarijn, ui, witte ui, zilveruitjes, zoete ui, olijfolie, grillpan, broodkruim, lange, vinaigrette, BBQ. Pagina 45.
1 ... 45 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen salade, barbecue, fruit, vinaigrette, azijn, bieslook, bloem; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals persen, knoflook, ovenschotel, rozemarijn, teentjes, salade, fruit, gruyère, ham, kaas. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I GROENTE IN DE KIJKER w e l k e k i e s j i j? GELE UI LENTE-UITJES Gele pel, wit vanbinnen. De bekendste ui van de familie. De alleskunner. Je gebruikt deze ui het vaakst als basis voor stoofpotjes en soepen. Witte steeltjes met groene uiteindes. Deze langwerpige uien, die een beetje op miniprei lijken, gebruik je het liefst rauw of je voegt ze fijngesneden toe helemaal op het einde van een bereiding. Met hun milde, licht naar ui geurende aroma geven ze een fris accent aan roerbakrijst, omeletten, eenvoudige pasta’s, quiches, verse slaatjes, guacamole en zoveel meer. In de Aziatische keuken worden ze schuin gesneden. Ook heel lekker: lente-uitjes insmeren met een beetje olijfolie en dan in hun geheel kort grillen in de grillpan of op de barbecue. Een super bijgerechtje om bij vlees of vis te serveren. WITTE UI Witte pel, wit vanbinnen. Deze ui is een stuk scherper van smaak en aroma dan de gele ui. Uitermate geschikt als je gerecht écht naar ui mag smaken, bv. in wokgerechten. Misschien iets te uitgesproken om toe te voegen aan rauwe bereidingen. ZOETE UI Deze ‘bonkige’, grote ui is subtieler en zoeter van smaak dan kleinere uien. Ideaal als je grote hoeveelheden ui nodig hebt, zoals in uiensoep. Het is ook een prima basis voor gefrituurde uiringen (dan zijn ze lekker groot!) of in ons recept ‘bloem van ui’. SJALOTTEN Er zijn verschillende soorten sjalotten: ronde en ovalen. Ze zijn iets pittiger van smaak dan gewone uien, maar hebben ook een verfijnder aroma. Je kunt ze (gepeld) in hun geheel toevoegen aan gerechten in de oven (bv. knolgroenten met olijfolie en rozemarijn) of als je vlees/kip braadt (leg ze mee in de pan). Je kunt er na het braden een geweldig lekkere saus mee bereiden. Maar sjalotten zijn ook rauw heel interessant om fijngesneden te gebruiken in een vinaigrette met olie en azijn. ZILVERUITJES De kleine, witte uitjes die je opgelegd in een bokaal kunt kopen, zijn ook vers verkrijgbaar. Het is een geduldwerkje om ze te pellen, maar ze zijn onmisbaar in klassieke, Franse stoofpotjes met rundvlees of konijn. RODE UI Rode pel, wit-paars vanbinnen. De minst scherpe ui van allemaal. Ideaal om rauw te gebruiken en een frisse, pittige toets te geven aan een gerecht. Onmisbaar in de Mexicaanse keuken. T ip: marineer rode-uiringen kort in limoensap, dan zijn ze iets beter verteerbaar en nog lekkerder, bv. op een Griekse salade. Ook lekker bij hamburgers. VERSE KNOFLOOK Wordt vooral in de zomer verkocht. Pas geoogste knoflook waarvan de pel nog vochtig en niet opgedroogd is. Deze knoflook heeft een fruitigere smaak dan gedroogde knoflook. GEDROOGDE KNOFLOOK Meest courante vorm waarin knoflook wordt verkocht: kleine witte bollen met perkamentachtige pel. Het is een pittige smaakmaker die een gerecht volledig kan transformeren. Let op als je knoflook aanbakt: fruit altijd eerst de ui glazig en voeg daarna pas fijngesneden knoflook toe. Als je knoflook al in het begin toevoegt, zal ze te donker worden en een bittere smaak afgeven. KNOFLOOKPOEDER We verkiezen verse knoflook, maar soms is gedroogde knoflook beter, bv. als je een kruidig broodkruimkorstje maakt voor vis of kippenstukjes. Je kunt het broodkruim op smaak brengen met verschillende kruiden en specerijen, waaronder gedroogde knoflook. Mocht je verse knoflook gebruiken, zal deze verbranden door de té hoge temperatuur en je gerecht bitter maken. BIESLOOK Lange, groene ‘grasachtige’ stengels met een uitgesproken uiensmaak. Knip of snij fijn en voeg pas helemaal op het einde van een bereiding toe. Perfect om gerechten mooi af te werken, vooral bereidingen met eieren. APRIL - MEI 2021 I 45

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties