Suikervrije cheesecake bites met
uw favoriete damhert koekje!
4
30’
moeilijkheid:
Ingrediënten:
Bereiding:
- 100 g suikervrije
1. Verkruimel het suikervrije Damhert koekje en
bekleedt de bodem van de ijsblokvormpjes met
de verkruimelde koekjes.
2. Verwarm de yoghurt in een pannetje op het
vuur en haal het weer van het vuur wanneer
het kookt. Voeg er nu de agar agar bij.
3. Roer het geheel goed door zodat het
klontervrij is.
4. Vul de ijsblokvormpjes met het cheesemengsel en plaats het voor minstens een uur
in de vriezer.
5. Mix je favoriete fruit en werk de
cheesecake bites hiermee af.
Damhert koekjes
naar keuze
- 300 g yoghurt
- 2 g agar agar
- 100 g vers fruit
naar keuze
Tip: Agar agar is een bindmiddel dat sterker is dan gelatine, maar het
verliest ook sneller zijn bindkracht. Zorg er dus voor dat deze mousse
niet te lang (geen 2 dagen) op voorhand bereid wordt.
Ontdek ons compleet gamma in het dieetschap
bij uw favoriete Alvo winkel of online op: www.damhert.com
Eieren en cocotte
met Boursin® cuisine
I Bereiding 5 min I Koken 8 min I 4 pers
Niveau
Ingrediënten
• Boursin® Cuisine
• 10 kerstomaatjes, in vieren gesneden
• 2 sneetjes parmaham
• 4 eieren
• 20cl verse room
Step 1
Verwarm de oven tot 180 graden.
Step 2
Beboter 4 kleine schaaltjes en plaats op de bodem van
elk schaaltje enkele kerstomaatjes, de in stukjes geneden
parmaham, de room en 2 koffielepels Boursin® Cuisine
Tomaat & Mediterrane Kruiden.
Step 3
Breek een ei in elk schaaltje en plaats 8 minuten in de
oven.
HET BOURSIN GEVOEL
Boursin® Cuisine
Tomaat & Mediterrane Kruiden
BBGDTP10606 Eieren en cocotte met Boursin Insert ARTISJOOK NL.indd 1
Ontdek ons gamma
Boursin® Cuisine
15/02/21 14:23