boodschappenlijst
voor het volledige weekmenu
Groenten en fruit
voorr a ad k as t
Zwar te peper
Peper
Zout
Mosterd
Worcestersaus
n
Provençaal se kruide
Oregano
Arachideolie
Komijnpoeder
Cognac
50
Droge voeding
Berekend
op basis van
een gezin met
4 personen
Kno floo k
500 g pasta
2 citroenen
8 gro te tort illaw raps
Verse roz em arij n
1 blikje tom atenpu ree
Verse tijm
2 bok aa ltjes runderfond
3 bosjes bla dpeters elie
laurierb laa djes
)
Verse dille
Ma izena Express (bruine sauzen
Verse dra gon
1 liter olijfolie ext ra vergine
4 lente-uitjes
100 ml ma yonaise
Verse koriander
100 ml tartaa rsa us
1 ijsbergsla
100 g pan ko
3 rijpe avocad o’s
8 ham burgerbro odjes
1 limoen
200 g zwarte olijven
1 Spa ans pepert je
1 bok aa ltje jala peñopepers
aat
1 tom
Groene opgelegde peperb ollet jes
1 kom kom mer
100 g pijnboo mpitten
1 ui
125 g of 1 buil tje basmatirijst
acha)
4 wortels
Pik ante saus (ta bas co of srir
ons
ign
mp
cha
g
250
450 g kra b uit blik
2 kilo bloemige aa rda ppelen
200 g bab yspinazie
1 ana nas
Zuivel
1 groene paprika
2 rode paprika’s
5 eieren
2 brocco li’s
mez aa n
100 g gerasp te pec orino of par
1 bloemk ool
2 dl lichte room
1 rode ui
250 g boter
boter)
75 g geklaa rde boter (Chef’s
100 g gerasp te chedda r
es en vis
Vle
250 g pancet ta
800 g kippeng yros
800 g rosbief
4 rundervin ken
2 varkensha asjes
2 lamskronen
2 plakjes beenha m
Uit de diepvries
1 kop diepvrieserwtjes
1 kg diepvrieskroketten