Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 52 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 52 *

1 ... 52 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - avocado, braadslede, ijsbergsla, komkommer, limoen, pan, tomaat, tortillas, wraps, olijfolie. Pagina 52.
1 ... 52 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen tortilla, avocado, braadslede, ijsbergsla, komkommer, limoen, pan; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals dragon, pancetta, bladpeterselie, dille, kaas, chips, pizza, tortilla, weet, barbecuesaus. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

D G R A D KLAA INS SNEL GOEDGEVULDE WRAPS MET KIPPENGYROS 4 • • • • • • • • • • 40’ olijfolie 800 g kippengyros 3 rijpe avocado’s sap van 1 limoen 1 Spaans pepertje, fijngesneden 1 tomaat, in blokjes peper en zout 1 ijsbergsla 1 komkommer 8 grote tortillawraps Je kunt de gyros ook in een pan bakken i.p.v. de oven. makkelijk 1 I Giet een scheut olijfolie in een braadslede en laat deze goed warm worden in een oven van 200 °C. 2 I Voeg de kippengyros toe en zet ± 20 minuten in de oven. Roer af en toe om. Snij de kippengyros dan in fijnere stukken. 3 I Plet het vruchtvlees van de avocado’s met het limoensap, het Spaans pepertje en de blokjes tomaat. Kruid met peper en zout. 4 I Scheur de blaadjes van een ijsbergsla (laat deze zo heel mogelijk). 5 I Snij de komkommer in flinterdunne plakjes. 6 I Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. 7 I Besmeer elke wrap met een dun laagje guacamole. Leg er een paar blaadjes ijsbergsla en plakjes komkommer op. 8 I Verdeel de kippengyros over de tortilla’s. Rol stevig op. Verpak de uiteindes in een beetje aluminiumfolie en snij de wraps schuin doormidden. 9 I Leg op een schaal en serveer meteen. 52

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties