Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 53 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 53 *

1 ... 53 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - barbecuesaus, halloumi, kaas, puntjes, tomatensaus, tortillas, wraps, olijfolie, geraspte kaas, chips, pizza, weet. Pagina 53.
1 ... 53 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen chips, pizza, tortilla, weet, barbecuesaus, halloumi, kaas; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals tortilla, avocado, braadslede, ijsbergsla, komkommer, champignon, fruit, paprika, fleur de mais, aardappelen. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

ARTISJOK I WEEKMENU Vervang voor een vegetarische versie de kippengyros door plakjes gebakken halloumi. Breng op smaak met barbecuesaus. WRAP, WRAPPER, WRAPST Wat een geweldige uitvinding zijn die wraps toch! In een handomdraai (letterlijk!) zet je een voedzaam en hip gerecht op tafel. Maar weet je dat tortilla’s multi-inzetbaar zijn? Heb je nog enkele tortilla’s op overschot, verwerk ze dan op deze manier: - Snij in driehoekjes en bak ze in olijfolie. Lekkere chips om te dippen! - Snij in zeer dunne reepjes en voeg ze toe aan kippensoep. - Maak er een snelle pizza van: beleg met tomatensaus, toppings naar keuze en kaas. Even in een hete oven en klaar. - Steek er kleinere rondjes uit. Druk ze in een ingeoliede muffinvorm en bak op 180 °C tot ze krokant zijn. Resultaat? Eetbare bakjes die je kunt vullen met bv. een maaltijdsalade. - Maak fajitas. Beleg een tortilla met tomatensaus, geraspte kaas, rode-uiringen en jalapeñopepers. Bestrooi opnieuw met geraspte kaas en dek af met een tweede tortilla. Bak als een pannenkoek in een braadpan. Draai voorzichtig om met de hulp van een bord en bak de andere kant ook krokant. Snij daarna als een taart in puntjes. De ideale partysnack! APRIL - MEI 2021 I 53

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties