Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 54 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 54 *

1 ... 54 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - aardappelen, bladpeterselie, champignons, keukenpapier, maïzena, pan, rode paprika, runderfond, rundervinken, tijm, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortels, gehaktballetjes, bruine. Pagina 54.
1 ... 54 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen champignon, fruit, paprika, fleur de mais, aardappelen, bladpeterselie, champignons; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals chips, pizza, tortilla, weet, barbecuesaus, venkel. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

WO AG OST D S EN RENK BOE STOOFPOTJE VAN BLINDE VINKEN MET GROENTEN 4 • • • • • • • • • • • • • • >1u gemiddeld 4 rundervinken 1 klontje boter peper en zout 1 ui, fijngesneden 4 wortels 250 g champignons 1 rode paprika 2 eetlepels tomatenpuree 400 ml runderfond 2 laurierblaadjes 2 takjes verse tijm 1 eetlepel Maizena Express bruine sauzen 1 kilo bloemige aardappelen een bosje bladpeterselie 1I Dep de rundervinken droog met keukenpapier. Smelt de boter in een diepe braadpan (waar een deksel op past). Bak de rundervinken rondom rond mooi bruin. Breng ze op smaak met peper en zout. Haal de vinken uit de pan en hou apart. 2I Fruit de ui in dezelfde pan. 3I Schil de wortels, snij in stukken en voeg toe. 4I Snij de champignons in kwartjes en voeg toe. 5I Snij de rode paprika in stukken en voeg toe. 6I Schep de tomatenpuree erbij en roer goed. 7I Overgiet met de runderfond en breng op smaak met de laurierblaadjes en de tijm. Breng aan de kook. Leg de vinken weer in de pan en dek af met een deksel. Laat op een heel laag vuurtje ± 40 minuten zachtjes garen. 8I Bind eventueel met Maizena Express bruine sauzen. 9I Schil intussen de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af. 10 I Garneer het stoofpotje met fijngesneden bladpeterselie en serveer met de aardappelen. 54 Vervang de blinde vinken door gehaktballetjes: bak deze eerst aan en ga dan op dezelfde manier te werk. , LOZE INKJE T V E E H D BLIN Dit typisch Belgisch gerecht is een van de eerste vleesbereidingen ooit die bij de slagers in ons land werden verkocht. Gekruid gehakt wordt omwikkeld door een dun lapje runds- of varkensvlees. Er bestaat wat verwarring over de naam: sommigen spreken over loze vinken, anderen over blinde vinken. De reden hiervoor is terug te brengen tot de Franse oorsprong van het gerecht. In oude kookboeken uit de Provence werd er in de achttiende eeuw al melding gemaakt van ‘leeuweriken zonder kop’.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties