Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 60 *

Alvo folder - 1.4.2021 - 31.5.2021 - pagina 60 *

1 ... 60 ... 77
Alvo-aanbieding - 1.4.2021 - 31.5.2021 -  producten in de aanbieding - bieslook, bloemkool, dille, keukenpapier, knoflook, komkommer, koriander, messen, mosterd, munt, pan, room, rosbief, rucola, runderfond, sla, veldsla, gember, broccoli, cognac, dragon, pistolet. Pagina 60.
1 ... 60 ... 77

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 1.4.2021 tot en met 31.5.2021. We hebben 76 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Alvo heeft kortingen op meer dan 836 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 76. Op deze pagina vindt u aanbiedingen cognac, dragon, pistolet, bieslook, bloemkool, dille, keukenpapier; echter, deze folder van Alvo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals gril, arachideolie, babyspinazie, bladpeterselie, blik, friteuse, friteuse. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

G EL A D R O Z ATE FAMILIEGEV ROSBIEF MET PEPERROOMSAUS, BROCCOLI-BLOEMKOOLWEELDE EN KROKETTEN 1 I Verwarm de oven voor op 180 °C. 4 • • • • • • • • • • • >1u gemiddeld 800 g rosbief peper en zout 75 g geklaarde boter (Chef’s boter) 2 eetlepels groene opgelegde peperbolletjes een scheutje cognac 1 dl runderfond 2 dl lichte room 1 broccoli, in roosjes 1 bloemkool, in roosjes een handje verse kruiden (bv. bieslook, dragon en/of dille) 1 kg diepvrieskroketten 2 I Laat de rosbief een half uur op kamertemperatuur komen. Dep goed droog met keukenpapier en bestrooi aan alle kanten ruim met peper en zout. Masseer de peper en het zout goed in het vlees. Zet een pan op het vuur waarin het vlees precies past (dus niet te groot) en verhit hierin 50 g van de geklaarde boter. Als deze goed heet is, leg je het vlees voorzichtig in de pan. Laat rondom rond aan alle kanten mooi bruin bakken. Haal het vlees uit de pan (spoel deze niet uit!) en leg het in een ovenschaal. Zet ± 30 minuten in de voorverwarmde oven. Haal het vlees uit de oven en laat nog minstens 10 minuten rusten onder folie. 3 I Maak intussen de saus: zet de pan van het vlees weer op het vuur en voeg de peperbolletjes toe. Laat even aanbakken en blus met cognac. Flambeer eventueel. Voeg de fond en de room toe. Laat inkoken tot een mooi gebonden saus. Zet apart. 4 I Kook of stoom de broccoli en de bloemkool. Laat goed uitlekken en doe in de pan met de rest van de geklaarde boter, peper, zout en de fijngesneden kruiden. 5 I Bak de kroketten. 6 I Serveer plakjes rosbief met groenten, kroketten en saus. ROSBIEF DO’S-AND- DON ’TS Aangezien rosbief als groot stuk vlees wordt klaargemaakt, is het vaak moeilijk om in te schatten wanneer het vlees precies gaar is. Snij er zeker niet in met een mes, want dan lopen alle sappen weg en krijg je droog vlees. IN PRINCIPE ZIJN ER TWEE METHODES OM TE BEPALEN HOE GAAR HET VLEES IS: • Met een kernthermometer is het makkelijk om te bepalen wanneer het vlees klaar is. Hou je van rood vlees? Dan is een kerntemperatuur van 48 à 51 °C prima. Toch liever rosé? Wacht dan tot de temperatuur 51 à 54 °C is. Hoger zouden we niet aanraden: rosbief wordt nooit ‘doorbakken’ gegeten. • Heb je geen kernthermometer? Voor een stuk vlees van 800 g staat 20 minuten in de oven op 180 °C gelijk aan rood vlees en 30 minuten aan rosé. Vergeet zeker niet om het vlees te laten rusten voordat je het aansnijdt, anders loopt je bord vol rode sappen. Vaak blijven er nog restjes vlees over. Die kun je op een originele manier verwerken. Warm het vlees niet opnieuw op, want dan wordt het té droog. 3 IDEEËN: • Pistolet met plakjes rosbief, mosterd, veldsla en rode-uiringen. • Thais slaatje met reepjes rosbief, groene sla, geraspte komkommer, munt, koriander, limoensap, groene pepertjes, gember, knoflook en sojascheuten. • Wrap met guacamole, reepjes rosbief, rucola en kerstomaten. 60

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties