Upload de ontbrekende folder

Alvo folder - 7.4.2021 - 20.4.2021 - pagina 12 - NIET LANGER GELDIG *

Alvo folder - 7.4.2021 - 20.4.2021 - pagina 12 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 12 ... 21
Alvo-aanbieding - 7.4.2021 - 20.4.2021 -  producten in de aanbieding - arachideolie, bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, mayonaise, mosterd, paneermeel, olijfolie, korting. Pagina 12.
1 ... 12 ... 21

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Alvo, geldig van 7.4.2021 tot en met 20.4.2021. We hebben 20 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Alvo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 20. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Alvo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Producten in deze folder

Verse vis V istjedatje Tongschar is ovaal van vorm en behoort, net als zeetong en pladijs, tot de platvissen. Tongschar is een heerlijk alternatief voor zeetong. Het visvlees is wat zachter van structuur dan dat van zeetong en de visfilets zijn iets dikker. Het visvlees is heel erg wit. Zijn populaire bijnaam, melktong, heeft hij niet gestolen. TONGSCHAR panklaar 1+1 GRATIS* *VERREKEND ALS 50% KORTING AAN DE KASSA Recept GEFRITUURDE TONGSCHARREEPJES MET TARTAARSAUS Ingrediënten (voor 4 personen) Bereiding Maak de mayonaise: • 600 g tongscharfilet, panklaar • 200 g eiwit • 1 scheut olijfolie • bloem • paneermeel • peper en zout • Meng de eierdooiers met de mosterd en het citroensap. Klop met een garde de olie eronder tot de mayonaise de gewenste dikte heeft. Mayonaise: • 2 eierdooiers • 1 el mosterd • sap van een ½ citroen • arachideolie Tartaarsaus: • 2 el sjalot, fijngesneden • 4 el bladpeterselie, fijngesneden • 2 hardgekookte eieren, gepeld en geplet • 8 el mayonaise • peper en zout Maak de tartaarsaus: • Meng de sjalot en de bladpeterselie onder de geplette eieren. Voeg toe aan de mayonaise. Kruid met peper en zout. Maak de gefrituurde tongscharreepjes: • Snij de tongscharfilets in repen van 1 cm breed. • Klop het eiwit los. Voeg de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout. • Wentel de reepjes vis door de bloem. Schud de overtollige bloem af. • Haal ze door het eiwit. • Wentel ze door het paneermeel. • Frituur ze gedurende 3 minuten op 180 °C. • Serveer met de tartaarsaus.

Folders Alvo

Meest bekeken advertenties