ARTISJOK I PASEN: BUFFET
5.
APPELTAARTJES
MET CRUNCHY
GRANOLA
4
•
•
•
•
•
•
makkelijk
40 min.
1 rol kruimeldeeg
boter
3 Pink Lady appels
4 eetlepels suiker
1 citroen, sap
6 eetlepels Lucie’s granola (bv. met kokos en
pecannoten)
1. Verdeel het kruimeldeeg in 6 stukken. Bekleed
6 beboterde minitaartvormpjes met het deeg
(dit hoeft niet helemaal goed aan te passen
aan de vorm) en zet 10 minuten in een op
180 °C voorverwarmde oven.
2. Snij intussen de goed gewassen appels (je
hoeft ze niet te schillen) in kleine blokjes en
bak deze even aan in boter met suiker. Blus
met citroensap.
3. Verdeel dit mengsel over de taartvormpjes en
zet opnieuw 10 minuten in de oven.
4. Werk af met Lucie’s granola.
Lucie’s granola
Een krokant geroosterde Belgische granola boordevol
vezels, vitaminen en mineralen. De volle granen
verschaffen voldoende vezels, goed voor een
lang verzadigd gevoel. Heerlijk bij het ontbijt, als
tussendoortje of als topping.
MAART - APRIL - MEI 2022 I 13