EASY
ARTISJOK I PASEN: LAMSKROON
LAMSKROON
MET ROZEMARIJN EN
KNOFLOOK
4
•
•
•
•
•
30 min.
gemiddeld
olijfolie
2 à 3 lamskronen
peper en zout
10 takjes rozemarijn
enkele teentjes knoflook, niet gepeld, maar
lichtjes geplet
1. Verhit de olijfolie in een braadpan.
2. Breng de lamskronen goed op smaak met
peper en zout en bak ze 2 minuten aan. Draai
om en laat nog eens 2 minuten aanbakken.
3. Leg de lamskronen in een braadslee met
de rozemarijn en de knoflook. Zet nog
10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde
oven. Laat 5 minuten rusten voordat je het
vlees aansnijdt.
Serveer met gebakken
aardappeltjes, kwartjes
citroen en gegrilde
groene asperges of
groene boontjes.
Bicicletta
carmenere
Chili –
Valle Centrale rood
Intens violet rode
carmenère, in de neus
zwart fruit, zwarte peper,
cacao, mokkageuren.
In de mond ontdekken
we volle, vlotte en
geconcentreerde smaken
met rijpe tannines die
uitmonden in een lange
finish.
MAART - APRIL - MEI 2022 I 29