ARTISJOK I BBQ
4
CAESAR BBQSALAD
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
2 kipfilets
olijfolie
1 citroen, sap
8 sneetjes stokbrood
1 Romeinse sla
een potje Griekse yoghurt
2 eetlepels mayonaise
1 teentje knoflook
2 el parmezaan, geraspt
peper en zout
2 el parmezaanschilfers
1. Marineer de kipfilets gedurende
een half uur in wat olijfolie en
citroensap. Gril ze op de barbecue.
Laat even rusten op een snijplank.
2. Bestrijk de sneetjes stokbrood met
olijfolie en gril ze goudbruin. Laat
even rusten.
3. Snij de Romeinse sla in reepjes.
4. Meng de Griekse yoghurt met
de mayonaise, een fijngesneden
teentje knoflook, 2 eetlepels
geraspte parmezaan, peper en
zout.
5. Snij de kipfilets in reepjes.
6. Meng de salade met de kip en de
yoghurtdressing.
7. Werk af met parmezaanschilfers.
8. Serveer met stokbrood.
JUNI - JULI - AUGUSTUS 2022 I 23